Geplaatst op 25 February '16

NIEUW! Mitsubishi L200 en Outlander 2015

Trendy Auto heeft de accessoires voor de nieuwe Mitsubishi L200 en Outlander in het assortiment. Deze robuuste Pick Up en SUV zijn door Mitsubishi grondig onder handen genomen; ze zijn verbetert op gebied van comfort, prestaties en verbruik.

Mitsubishi L200

Een van Mitsubishi Motors' belangrijkste modellen krijgt een opvolger. Na negen succesvolle jaren geeft de huidige Mitsubishi L200 het stokje over aan de vijfde generatie. Mitsubishi Motors heeft veel aandacht besteed aan de styling en de aerodynamica van de nieuwe L200. Hij laat de ronde vormen van zijn voorganger achter zich en toont een gespierd en dynamisch uiterlijk. De kenmerkende J-lijn aan de zijkant van de carrosserie is behouden. Met accessoires als een verchroomde pushbar, een set treeplanken waarin u keuze heeft uit met of zonder LED verlichting of een gave rollbar achterop de laadbak geeft dat nog een extra demensie aan deze al zo prachtige pick up. Bij Trendy Auto vindt u deze mooie accessoires, ontdek het op onze website!

Mitsubishi Outlander

Het krachtige Dynamic Shield-design verraadt in één oogopslag de voortreffelijke rijeigenschappen van de nieuwe Outlander. Met vernieuwde LED-koplampen, grille en voorbumper, rijkelijk voorzien van chromen stijlelementen. De fraaie lijnen lopen door over de flanken, met lichtmetalen velgen en zilverkleurig roofrails. De nieuwe achterbumper, achterlichtunits en chroomaccenten maken hem compleet. En u kunt de Outlander nog meer uistraling geven door de accessoires van Trendy Auto erop te monteren. Met een mooie verchroomde pushbar of een set aluminium treeplanken gaat u nog een stapje verder, u zorgt ervoor dat uw SUV uniek is. Ondek het hier!
Bestellen van deze mooie nieuwe accessoires
Bestel nu uw nieuwe accessoires voor de Mitsubishi L200 en de Mitsubishi Outlander via onze website! Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald! Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.

Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.