Nieuws archief
Geplaatst op 07 January '15

Nieuwe accessoires Toyota Landcruiser

Met zijn wereldwijde ervaring gaat de nieuwe Land Cruiser de meest uitdagende rijomstandigheden ter wereld aan, met de veiligheid die u van Toyota mag verwachten. Een nieuw model en wij bieden u graag onze nieuwe accessoires aan voor dit populaire model.
Trendy Auto volgt samen met leverancier en fabrikant Cobra de automarkt op de voet, hierdoor kunnen we een volledig pakket RVS accessoires aanbieden voor de nieuwe Landcruiser. De Landruiser J15 2014 is een populair model, een mooie SUV/4x4 die zich goed leent voor allerlei accessoires.

Uitstraling en bescherming

Al 60 jaar is de Landcruiser een bekende in de Toyota modellen range. Met buitengewone motorprestaties, maar ook verfijnde styling en hoge comfort en uitrusting. Wilt u uw Toyota Landcruiser 2014 een stoerder en mooiere uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen krassen en deuken? Dan bent u aan het juiste adres bij Trendy Auto! Met de volgende accessoires voor de Toyota Landcruiser 2014 zult u daar zeker in slagen.
Pushbar/Bullbar en Cityguard met LED verlichting
Een robuuste 60 mm RVS verchroomde Push bar geeft de voorkant enorme uitstraling. Een pushbar wordt ook nog vaak een bullbar genoemd. Het verschil zit hem in de breedte. Een bullbar is hoger en groter, over de gehele breedte van de auto. Dat mag volgens de huidige wetgeving niet meer. De pushbar is kleiner en voldoet aan alle moderne eisen anno 2014. Alle pushbars van Cobra zijn goedgekeurd en zijn voorzien van een bewijs hiervan, namelijk een EU certificaat. U kunt ook kiezen voor een Cityguard met LED verlichting die u onderaan de bumper bevestigd.
Treeplankomranding, achterbeugels, uitlaatsierstuk
Cobra heeft een treeplankomranding ontwikkeld voor de Landcruiser. Deze is RVS verchroomd en gaat over de originele treeplank heen. Voor de achterzijde hebben ze achterbeugels in het programma en een uitlaatsierstuk. Uiteraard is alles door Cobra op maat gemaakt waardoor de Landcruiser accessoires een perfecte pasvorm hebben en kunnen worden gemonteerd op de carrosserie, zonder boren, en op de bestaande montagepunten. Er zit een duidelijke montagehandleiding bij met afbeeldingen en nummers die makkelijk gevolgd kunnen worden.
Europese regelgeving
Cobra levert voor de Toyota Landcruiser EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan alle Europese regels en zijn dus voorzien van een EU certificaat.

Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie op fabrieksfouten.
Dealerlogin
Voor de zakelijke klant (garagist of dealer) bieden wij de mogelijkheid om te bestellen via onze Dealer login.

De Dealer login is speciaal én alleen voor de zakelijke klant. U dient zich eenmalig aan te melden en kunt daarna uw bestellingen via de site plaatsen onder uw eigen voorwaarden en prijzen. U kunt samen met de klant op onze site de producten en prijzen bekijken en vervolgens achter de schermen bestellen voor netto prijzen.
Registreren?
Klik bovenin de webpagina op de knop Dealer Login. Klik daarna in het opkomende scherm op de blauwe knop registreren en doorloop het proces.

Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren