Geplaatst op 25 February '14

Nieuwe generatie Nissan Qashqai

Bij zijn allereerste introductie ontketende hij al een revolutie, nu staat de nieuwe Qashqai op het punt dit te overtreffen. Een nieuw model en wij bieden u graag onze nieuwe accessoires aan voor dit populaire model!
Trendy Auto volgt samen met leverancier en fabrikant Cobra de automarkt op de voet, hierdoor zijn wij snel met het aanbieden van RVS accessoires voor de nieuwe Nissan Qashqai. De Nissan Qashqai 2014 is een zeer goedlopend model, een mooie SUV die zich goed leent voor allerlei accessoires.

Uitstraling en bescherming

Dankzij een uitdagend nieuw design en intelligente technologie is de nieuwe Nissan Qashqai beter dan ooit. Wilt u uw Nissan Qashqai 2014 een stoerder en mooiere uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen krassen en deuken? Dan bent u aan het juiste adres bij Trendy Auto! Met de volgende accessoires voor de Nissan Qashqai 2014 zult u daar zeker in slagen.
Pushbar/Bullbar
Een subtiele 60 mm RVS verchroomde Push bar geeft de voorkant enorme uitstraling. Een pushbar wordt ook nog vaak een bullbar genoemd. Het verschil zit hem in de breedte. Een bullbar is hoger en groter, over de gehele breedte van de auto. Dat mag volgens de huidige wetgeving niet meer. De pushbar is kleiner en voldoet aan alle moderne eisen anno 2014. Alle pushbars van Cobra zijn goedgekeurd en zijn voorzien van een bewijs hiervan, namelijk een EU certificaat.
Side bars of treeplanken
Cobra heeft 3 soorten side bars ontwikkeld voor de Qashqai, RVS, verchroomd met opstapjes of een set aluminium treeplanken. Ze zijn door Cobra op maat gemaakt waardoor ze een perfecte pasvorm hebben en kunnen worden gemonteerd op de carrosserie, zonder boren, en op de bestaande montagepunten. Er zit een duidelijke montagehandleiding bij met afbeeldingen en nummers die makkelijk gevolgd kunnen worden.
Zwarte en titanium look accessoires
Voor de Nissan Qashqai 2014 wordt naast onze bekende chroom accessoires ook een pushbar en sidebars in zwart gepoedercoat en titanium look geproduceerd. U kunt dus kiezen welke kleur pushbar en sidebars het beste bij uw Qashqai past. De zwarte en titanium accessoires zijn in ontwikkeling en we verwachten binnenkort alle informatie over deze producten, afbeeldingen en prijzen.
Europese regelgeving
Cobra levert voor de Nissan Qashqai EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan alle Europese regels en zijn dus voorzien van een EU certificaat. Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie op fabrieksfouten.
Dealerlogin
Voor de zakelijke klant (garagist of dealer) bieden wij de mogelijkheid om te bestellen via onze Dealer login. De Dealer login is speciaal én alleen voor de zakelijke klant. U dient zich eenmalig aan te melden en kunt daarna uw bestellingen via de site plaatsen onder uw eigen voorwaarden en prijzen. U kunt samen met de klant op onze site de producten en prijzen bekijken en vervolgens achter de schermen bestellen voor netto prijzen.

Registreren? Klik bovenin de webpagina op de knop Dealer Login. Klik daarna in het opkomende scherm op de blauwe knop registreren en doorloop het proces.
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren