Geplaatst op 11 June '13

Nieuwe Hyundai Santa Fé accessoires

Trendy Auto biedt voor de Hyundai Santa Fé de volgende nieuwe accessoires: Pushbar, Cityguard, Sidebars mét en zonder steps, Treeplanken en een dubbele uitlaat. Kijk snel bij onze producten en oordeel zelf wat ú het mooist vindt.

Pushbar en Cityguard

Voor de voorzijde kunt u kiezen uit een Pushbar of een Cityguard. Ze geven uw Santa Fé een stoerder uiterlijk, maar naast een mooie look geven ze ook een stukje bescherming voor uw auto. De Cityguard is een RVS buis die u aan de onderkant bevestigd. De Pushbar en Cityguard die wij u aanbieden zijn EU goedgekeurd, dus veilig voor u en het overige verkeer.

Sidebars en Runningboards

Voor de zijkanten van uw Hyundai Santa Fé bieden wij RVS Sidebars en Treeplanken aan. De Sidebars zijn RVS en verchroomd. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder opstapjes.

Naast de bekende ronde Sidebars kunt u ook kiezen voor Treeplanken. Wij hebben hierin 2 varianten. Een RVS Treeplank met traanplaat of een matte aluminium versie.
Uitlaat
De uitlaten zijn niet alleen beter voor het milieu doordat ze de uitlaatgassen onschadelijk maken, de Hyundai Santa Fé uitlaten zijn ook nog is beter voor uw motor. Doordat de gassen langzamer naar buiten worden geduwd krijgt je motor minder weerstand waardoor uw auto een stuk sneller wordt. Dit is natuurlijk mooi meegenomen want de uitlaten zien er ook gewoon mooi uit.
Voor een scherpe Hyundai Santa Fé accessoires aanbieding kunt u ons altijd bellen of mailen!
Hyundai Santa Fé
De Hyundai Santa Fé is de derde generatie van zijn soort en was voor het eerst op de wegen te zien in 2012. De Aziatische auto heeft steeds meer een Europees uiterlijk gekregen. Dit komt mede doordat de auto 4 cm langer is geworden en 5 cm lager bij de grond. Hierdoor heeft de auto een meer sportievere uitstraling gekregen.

Aan de hand van deze nieuwe uitstraling proberen ze de Audi en Volvo rijders aan te spreken. Hyundai wil dan ook erg graag wat hogerop en een luxer automerk worden. Met de Santa Fé zijn ze heel goed op weg!
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren