Geplaatst op 29 April '14

Nieuwe Jeep Grand Cherokee accessoires

In april presenteerde Jeep het nieuwe Grand Cherokee model. De auto is niet compleet vernieuwd maar heeft door de facelift een mooi vernieuwd uiterlijk. Natuurlijk heeft Trendy Auto voor dit nieuwe model weer mooie accessoires in het assortiment.

Cityguard

Omdat de nieuwe Jeep al een mooie voorkant heeft is er voor dit model een stijlvolle pushbar ontwikkeld. Dit heet een Cityguard en in tegenstelling tot een Pushbar komt deze niet over de bumper heen. Voor een SUV is het belangrijk om te weten dat de Cityguard geen invloed heeft op de bodemspeling, het zit dus niet in de weg als u besluit om off road te gaan. Het stoere maar ook elegante chromen accent onder de bumper maakt de Grand Cherokee nog meer auto en gaat perfect samen met onze Sidebars!

Sidebars

Bij een stoere terreinwagen horen natuurlijk Sidebars! De robuuste 80 millimeter verchroomde buizen zien er stoer uit. Bij elk portier zit een step in de Sidebar geperst om het chroom te beschermen bij het instappen. Montage gaat d.m.v. gegalvaniseerde steunen om roesten te voorkomen.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Monteren
Heeft u niet de zin of de middelen om de accessoires zelf te monteren ? Informeer dan naar de mogelijkheden om dit te laten doen. Dit is mogelijk op meerdere montagepunten in het land.
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen en autonieuws.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.