Geplaatst op 07 February '11

Nieuwe producten voor de Dacia Duster, voor de echte 4x4 uitstraling

Dacia heeft sinds kort een vernieuwde versie uitgebracht van de Duster. Er zijn veel verschillende meningen over de Duster, maar voor de prijs hebben de Roemenen pracht werk geleverd.
dacia duster
dacia duster pushbar sidebars

Ruige Duster

Van verreweg is de Duster al goed te zien door de ruige uitstraling. Maar om net die extra 4x4 feeling te geven heeft Cobra zijn inspiratie erop losgelaten, met als resultaat een ruige Duster. Door de toevoeging van een grill, pushbar en sidebar ziet de Duster er prachtig uit. Daarnaast zijn de velgen natuurlijk ook van groot belang.
Bullbar, pushbar
De pushbar of bullbar ziet er prachtig uit in combinatie met de kunstof kleurige bumper. Dit komt mede doordat er 60 mm RVS buizen op de Duster zitten. De pushbar / bullbar voldoet natuurlijk aan de voetgangers eisen. De sidebars kunnen als mooie opstap gebruikt worden. Dit is ideaal want de Duster heeft normaal maar liefst een opstap van 21cm hoog. Ook is er een chromen grill voor de Duster ontwikkeld, daar is hij een stuk levendiger door geworden. Als je de pushbar of bullbar net iets teveel van het goede vindt, bieden we ook een cityguard aan. Een leuke toevoeging voor de achterkant is een uitlaatsierstuk, de look van de auto wordt dan nog sportiever.
Overzicht producten Duster
Pushbar / Bullbarr Dacia Duster RVS chroom 60 mm EU-Goedgekeurd
Cityguard / Pushbar Dacia Duster RVS chroom 48 mm
Voorbumper grille Dacia Duster RVS chroom
Side bars Dacia Duster RVS chroom 60 mm
Uitlaatsierstuk/ Uitlaateindpijp Dacia Duster RVS chroom 80 mm
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.