Geplaatst op 17 May '13

Nieuwe Toyota RAV4 accessoires

Trendy Auto introduceert voor de nieuwe Toyota RAV 4 een aantal luxe accessoires. Het zijn een drietal producten: Een Pushbar, Sidebars en een dubbele Uitlaat.
De Pushbar geeft een mooi en robuust uiterlijk bij deze SUV. Hij is er niet alleen voor de styling van de auto maar ook voor een stukje extra bescherming van de auto. Uiteraard is deze Pushbar uitgebreid getest en EU goedgekeurd, dus veilig voor het overige verkeer.

De Sidebars van verchroomd RVS, hebben een doorsnede van 80 mm en aan beide zijde 2 zwarte opstapjes.

Naast Sidebars en een Pushbar biedt Trendy Auto ook een dubbele Sportuitlaat aan. Deze Uitlaat zorgt ervoor dat de weerstand waarmee de uitlaatgassen naar buiten worden gedreven wordt verlaagd waardoor je de auto meer hoort. Doordat de uitlaatgassen minder snel naar buiten gaan krijgt de motor minder druk waardoor de motor meer vermogen krijgt.

De producten zijn vanaf half juni leverbaar.

Nieuwe kenmerken RAV4

Begin maart presenteerde Toyota de nieuwe RAV4. De auto die al vele voorgangers heeft gehad is ten opzichte van de 3 generaties voor hem niet alleen 20 centimeter langer geworden maar ook een stuk veiliger. Door de Vehicle Stability Control (VSH) is de 4e generatie Toyota RAV ook een stuk technologischer geworden. Doordat de VHC automatisch remt en de motor en de wielen onder controle houdt rijdt u een stuk veiliger.

Dat is niet het enige opmerkelijke punt dat veranderd is, de nieuwe RAV4 is ook qua ruimte aanzienlijk groter geworden. Namelijk 20,5 centimeter langer en 3 centimeter breder. Deze ruimte is voornamelijk achterin te vinden. Er is aanzienlijk meer beenruimte voor de passagiers achterin. Niet is alleen het beenruimte groter geworden maar ook de inhoud van de achterbak. Met 547 liter opbergruimte is de achterbakruimte met een kwart toegenomen.
Levertijd
De RAV4 accessoires zijn vanaf half juni leverbaar, dus houd onze site en social media in de gaten! U kunt de producten uiteraard alvast bestellen en reserveren.

Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.