Nieuws archief
Geplaatst op 29 May '12

Nieuwe Trendy Auto dealer

Vanaf vandaag kunt u ook bij Autobedrijf Vrielo uw bestelling laten monteren of afhalen. Onze nieuwste Trendy Auto dealer is in Nieuwegein gevestigd. Een centrale plek in Nederland, dus voor veel klanten gemakkelijk te bereiken.
Autobedrijf Vrielo is een universeel en onafhankelijk autobedrijf met een breed aanbod van gebruikte en betaalbare auto’s van uiteenlopende merken. U kunt bij Autobedrijf Vrielo terecht voor uw APK-keuring en onderhoud aan uw auto voor zowel de particulier als de leaserijder.

Maar zij doen meer:

Voor het monteren van accessoires heeft het team van Autobedrijf Vrielo alle bekwaamheid en apparatuur in huis. Ook zijn zij gespecialiseerd in het onderhoud van airco’s, kunnen zij voor u bemiddelen in schadetaxatie en –herstel en kunnen zij de opslag verzorgen van uw zomer- en winterbanden.
Vrielo is een merk- onafhankelijk bedrijf, maar werken wel volledig onder garanties, zoals de Bovag. Ze doen dan ook heel veel onderhoud voor leasemaatschappijen, maar ook particulieren en bedrijven zijn met hun auto bij hen in vakkundige handen. Het vakmanschap en de grote marktkennis garanderen een uitstekende kwaliteit van hun dienstverlening.
Tarieven montage:
De tarieven voor het monteren van accessoires kunt u vinden onder de montage tarieven. Montage van de bestelde accessoires gaat op afspraak. U kunt tijdens uw bestelling bij betaling kiezen voor de optie afhalen.
De voordelen op een rijtje:
- U kunt de accessoires laten monteren tegen een vooraf vastgesteld montagetarief.
- U hoeft zich geen zorgen te maken over de montage.
- U betaald pas bij aflevering, dus niet vooraf.
- U haalt de bestelde accessoires af op het moment dat het u schikt.
- U hoeft niet thuis te blijven om te wachten op de bezorger.
- Uw Trendy Auto dealer neemt contact op wanneer het product binnen is.
- De Trendy Auto dealer is geopend van maandag t/m zaterdag.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren