Geplaatst op 13 December '10

Nissan Juke nog meer uitstraling met bullbar en sidebars

Het is zover. De Nissan Juke staat op Nederlands kenteken. Wat Nissan een crossover noemt kan ook vele andere namen krijgen. Je kunt Nissan niet betichten van gebrek aan lef, want met de Juke heeft het merk na de Cube weer ’n aandachtstrekker van jewelste neergezet.
Uit zichzelf dus al echt een auto met uitstraling, maar dankzij Cobra een auto waar je niet meer ‘zomaar’ voorbij loopt. De velgen vallen natuurlijk het meeste op. Mooie 20 inch Sahara velgen. Deze zijn aan te vullen met chromen sidebars inclusief opstapsteps en een bullbar/pushbar. Allen vervaardigd van 60 mm dikke roestvrijstalen buizen, welke natuurlijk voldoen aan de laatste eisen op het gebied van voetganger-veiligheid.

Nieuwe Bullbar/Pushbar met LED verlichting

Ook heeft Cobra voor de Juke de nieuwe bullbar/pushbar met LED dagrijverlichting ontwikkeld. Er zijn twee stroken LED's in de pushbar/bullbar ondergebracht ten behoeve van dagrijverlichting. Deze eveneens van roestvrij staal gemaakte constructie is volledig volgens de EU-richtlijnen op het gebied van voetgangersveiligheid goedgekeurd.
Cityguard of uitlaatsierstuk
Mocht je niet de voorkeur geven aan een bullbar/pushbar, dan kan je ook gaan voor de enkele buis onder de bumper genaamd Cityquard. Finishing touch is natuurlijk het uitlaatsierstuk .
Overzicht producten Juke
Pushbar / Bullbarr Push bar 60 mm RVS voor een Nissan Juke F15 vanaf bouwjaar 2010 EU-Goedgekeurd
Pushbar / Bullbar met LED 60 mm RVS met LED dagrijlicht voor een Nissan Juke F15 vanaf bouwjaar 2010. Deze Pushbar is EU goedgekeurd.
Pushbar / Cityguard LED 60 mm RVS voor een Nissan Juke F15 vanaf bouwjaar 2010
SidebarsSidebars met steps 80 mm RVS voor een Nissan Juke F15 2WD vanaf bouwjaar 2010
Uitlaatdemper dubbele pijp RVS voor een Nissan Juke F15 Diesel vanaf bouwjaar 2010
Uitlaatdemper dubbele pijp RVS voor een Nissan Juke F15 Benzine 86 KW 2WD vanaf bouwjaar 2010
Uitlaatdemper dubbele pijp RVS voor een Nissan Juke F15 Benzine 140 KW 4WD vanaf bouwjaar 2010
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.