Nieuws archief
Geplaatst op 29 August '16

Nissan Pick Up Navara D23 NP300

Sinds dit jaar is de Nissan Pick Up Navara D23 NP300 op de markt. Voor deze fantastische Pick Up heeft Cobra mooie accessoires ontwikkeld en deze zijn nu verkrijgbaar in de webshop van Trendy Auto!

Nissan Navara

Sterk, wendbaar en stijlvol: de Nissan NAVARA is de nieuwste pick-up die het Nissan-gamma rijker is. Het model is leverbaar in twee carrosserievormen, de King Cab of Double Cab. Beide uitvoeringen beschikken over een krachtige en efficiënte motor, een sterk chassis en biedt u eersteklas comfort. De Nissan NAVARA heeft met zijn uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik alles wat u van een Nissan pick-up mag verwachten.
Cobra heeft accessoires gemaakt zoals we van hen gewend zijn, RVS verchroomd zijn er verkrijgbaar een Pushbar, Cityguard, Rollbar en Side Bars met steps. Bekijk de accessoires voor de Nissan Pick Up Navara D23 NP300 via onze webshop en profiteer direct van onze pakketkorting, meer accessoires = meer korting!
Contact
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Social media
Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook, volg ons Twitter. Door middel hiervan mist geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren