Nieuws archief
Geplaatst op 01 June '11

Nissan Qashqai accessoires centraal in de maandactie Juni!

Elke maand hebben we alle accessoires van een bepaald type auto in de aanbieding. Deze maand zijn dat de Nissan Qashqai producten! Dit houdt in dat alle producten van de Nissan Qashqai deze maand fors in prijs zijn verlaagd en dat we 2 speciale actiepakketten hebben.
Na twee succesvolle maandactie’s, waarin we met onze Mercedes Vito accessoires van start zijn gegaan en de maand daarna de Volkswagen T5 producten, bieden we nu alle accessoires van Nissan Qashqai zeer goedkoop aan. Niet alleen de kleine producten zoals instaplijsten en deurgrepen, maar ook grote en duurdere producten zoals sidebars en pushbars. Het is dus zeker de moeite waard om in de actiemaand producten te bestellen aangezien de fikse kortingen!
Een hele maand lang, alle producten van de Nissan Qashqai uit onze webshop www.trendyauto.nl voor KNAL prijzen! Onze bullbars, sidebars en kleinere producten zoals deurgrepen, instaplijsten en spiegelkappen zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar wij doen er nog een schepje bovenop. Om nog meer voordeel aan te bieden en onze concurrenten achter ons te laten.
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren