Nieuws archief
Geplaatst op 17 June '14

Opruiming raamroosters en beschermplaten

Wij ruimen onze magazijnen op en hebben veel soorten raamroosters en bumperbeschermplaten nu sterk afgeprijsd! Kijk snel bij uw merk en type en profiteer van dit voordeel!
Wees er wel snel bij, want voor deze producten geldt OP=OP!!

Raamroosters, beveiliging voor uw bus

Raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden.

Het grote voordeel van raamrasters op de zijruiten en het achterraam is dat deze vertragend werken in geval van een poging tot inbraak in de auto. Daarnaast voorkomt het ruitschade mocht de vracht in de bedrijfswagen gaan schuiven of iets dergelijks.
Beschermplaten tegen krassen en butsen
Naast een mooie uitstraling hebben bumper beschermplaten vooral een functioneel doel. Ze werken eventuele al ontstane krassen en butsen weg, maar het primaire doel is om krassen en butsen te voorkomen. Een bumperplaat is een goedkope en functionele oplossing voor bescherming van auto bumpers tegen krassen van bijvoorbeeld honden, boodschappen, kratten, werkmateriaal, etc.
Voor de volgende merken en types ruimen wij bumper beschermplaten op:

Citroën Jumpy
Citroën Jumper
Fiat Scudo
Fiat Ducato
Fiat Doblo
Ford Transit
Hyundai H300
Mercedes Sprinter
Opel Combo
Opel Movano
Peugeot Boxer
Renault Kangoo
Renault Master
Volkswagen LT
Volkswagen Caddy
Volkswagen Crafter

Profiteer van de opruimprijzen, voor deze producten geldt OP=OP!!
Kijk ook eens bij ons reguliere programma raamroosters en bumperbeschermplaten.

Geen verzendkosten! Ook voor de opruimproducten geldt dan wij geen verzendkosten hanteren, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren