Geplaatst op 01 October '13

Opruiming RVS accessoires, veel accessoires afgeprijsd!

Trendy Auto ruimt op en daar profiteert u van! Na een mooie zomer doet de herfst zijn intrede en gaan we er weer volop tegenaan. Daar hoort een grote magazijnopruiming bij. Vele merken en modellen zijn hierdoor tijdelijk extra laag geprijsd. Wij hebben een zeer breed assortiment RVS accessoires. Maar op=op, dus wees er snel bij!
Zoals u van ons gewend bent uiteraard ook tijdens deze mooie actie gratis verzending van uw bestelling en u kunt rekenen op onze goede service. De levertijd proberen we minimaal te houden waardoor u snel plezier kunt beleven van uw aankoop.

Voor veel merken en types

Onze RVS accessoires zijn van het Duitse merk Cobra. Wij verkopen o.a. Pushbars, Voorbumper Grille’s, Sidebars/Treeplanken, Achterbars, Dakrelingen, Instaplijsten en Spiegelkappen. Cobra levert producten voor alle merken, van Chevrolet tot Volkswagen en van Volvo tot Citroën. Kijk voor ons volledige aanbod op onze website en zoek bij uw merk en type welke aanbiedingen we hebben. En mocht er geen accessoires tussen staan voor uw auto? Laat het ons dan weten en wij gaan op zoek voor u.
Wie is Cobra?
In 1982 is COBRA begonnen met de productie van accessoires voor verschillende types voertuigen zoals personenauto’s, bedrijfswagens en SUV’S. Met innovatie als doel volgt Cobra de actuele trends en ontwikkelingen van auto’s op de voet. Met een ruim assortiment aan accessoires en een visie gericht op de toekomst houdt Cobra de leiderspositie m.b.t. chromen accessoires, verfraaiing en bescherming. Een greep uit het assortiment; push/bull bars, Sidebar, voorbumper grille’s en andere toebehoren. Deze zijn te monteren op verschillende types personenauto’s, bedrijfswagens en SUV’s. Het gehele assortiment is verkrijgbaar via Trendy Auto. Alle producten die we verkopen zijn van zeer goede Duitse kwaliteit. De levensduur is lang en de pushbars zijn altijd EU goedgekeurd. Accessoires aanschaffen bij Trendy Auto is dus een garantie voor goede kwaliteit.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl  of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje bij de COBRA-actie nemen op onze website: www.trendyauto.nl
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.