Geplaatst op 08 March '13

Pakketkorting! Groot ingekocht = scherp verkocht

Om voordelig uw auto een nieuwe look te kunnen geven of te voorzien van functionele/beschermende accessoires vind u op TrendyAuto.nl vanaf vandaag de nieuwe categorie Aanbieding Pakketten.

Verschillende soorten pakketten

Beschermende accessoires
In deze nieuwe categorie vindt u voor verschillende merken en modellen pakketten die samengesteld zijn voor functioneel gebruik zoals Pakket 4 voor de VolksWagen T5 met daarin Raamroosters en een bumper beschermplaat.
Luxe accessoires
Ook zijn er pakketten die zijn samengesteld om het uiterlijk van uw auto te verfraaien. Zoals pakket 2 voor de Volkswagen T5 waar een verchroomde Pushbar en een set verchroomde Sidebars met steps in zitten.
Omdat wij deze pakketten groot inkopen, kunnen wij deze voor een speciale prijs aanbieden. Zo bent u voordeliger uit dan dat u alle producten los van elkaar zou kopen.
Voor onderstaande merken hebben wij deze speciale aanbieding pakketten samengesteld:
- Citroën
- Fiat
- Ford
- Hyundai
- Mercedes
- Nissan
- Opel
- Peugeot
- Renault
- Toyota
- Volkswagen
Zit uw pakket er niet bij ?
Wanneer u een pakket zoekt voor uw SUV of bedrijfswagen, maar uw model zit er niet bij vragen wij u om contact met ons op te nemen. Ook als u een artikel uit het pakket wil veranderen voor een ander product kunt u altijd contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.
Meer informatie ?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.