Nieuws archief
Geplaatst op 04 October '13

Pushbar en Sidebars voor de nieuwste Ford Kuga

De nieuwste accessoires voor de Ford Kuga zijn vanaf nu leverbaar geven hem een nog stoerder uiterlijk. Wij leveren onder andere Sidebars, Treeplanken en een Pushbar voor deze krachtige SUV.
De RVS chromen accessoires zijn van zeer hoge Duitse kwaliteit en uiteraard EU-goedgekeurd. Zo weet u zeker dat u niet alleen mooie accessoires heeft, maar ook dat deze Ford Kuga accessoires aan alle veiligheidsnormen voldoet. Dit zorgt altijd voor een veilige situatie. U vindt de accessoires voor de Kuga nu bij ons op de site.

De nieuwe Ford Kuga

Krachtig, verfijnd en met nog meer stijl, zowel in het interieur als in het exterieur. Ford kan trots zijn op de nieuwe Ford Kuga, een intelligente SUV. De Kuga heeft een uitstekende opbergcapaciteit en beschikt over de geavanceerde technologie├źn om uw dromen over off-road avonturen waar te maken.
De betaalbare stoere gezinsauto heeft positieve voorspellingen voor het aantal modellen dat er in Nederland verkocht gaat worden. Zo zijn er hoge verwachtingen bij het model met de Ecoboost-motor omdat er in deze tijden wordt gelet op zuinig rijden.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl/kuga.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

┬ę Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren