Nieuws archief
Geplaatst op 07 October '14

Pushbaractie, tot wel vijftien procent korting op alle pushbars!

De herfst heeft zijn intrede gedaan na een mooie lange zomer. Buiten wordt het kouder, maar bij Trendyauto laten we het zonnetje weer schijnen en geven kortingen tot 15% korting op al onze hoge kwaliteit RVS chromen pushbars!
pushbaractie 15% korting
Onze RVS chromen pushbars zijn van zeer hoge Duitse kwaliteit en uiteraard EU-goedgekeurd. Zo weet u zeker dat u niet alleen mooie accessoires heeft, maar ook dat deze autoaccessoires aan alle veiligheidsnormen voldoet. Dit zorgt altijd voor een veilige situatie. U vindt pushbars voor alle merken, van Chevrolet tot Volkswagen pushbars bij ons op de site.

Cobra pushbars

Cobra is een Duitse leverancier van hoogwaardige RVS auto accessoires. Het merk Cobra spreekt tot uw verbeelding. Pushbars van het merk Cobra zijn een aanwinst voor uw auto. Het maakt de auto compleet, zeker in combinatie met een sidebars, achterbar of chromen autogrill.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Monteren
Heeft u niet de zin of de middelen om de accessoires zelf te monteren ? Informeer dan naar de mogelijkheden om dit te laten doen.
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen en autonieuws.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren