Geplaatst op 17 October '13

Raamroosters nu centraal bij Trendy Auto

Tijdens de maanden oktober en november staan bij ons alle raamroosters centraal. Dit houdt in dat alle producten binnen de categorie raamroosters nu met maar liefst 10% in prijs zijn verlaagd!
Het gehele assortiment, van Citroën tot Volkswagen is in prijs verlaagd en nu dus extra aantrekkelijk geprijst tot eind november. Profiteer nu!

Raamroosters

Raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden. Wij hebben raamrasters tegen scherpe prijzen.
Nieuwe mogelijkheid voor uw raamroosters
Uw raamroosters nog persoonlijker maken? Uw bedrijfswagen een nog professionelere look geven? Dat kan bij Trendy Auto. U kunt nu bij ons uw bedrijfslogo en/of bedrijfsgegevens op uw raamroosters laten zetten! U geeft uw wensen aan ons door en wij zullen u een voorstel doen! Voor maar €39,- bovenop de raamroosterprijs zorgt u voor meer inbraakwerendheid en zeer mooie, informatieve uitstraling van uw bedrijfswagen. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u bellen met tel. 0578-571056 of e-mailen naar info@trendyauto.nl
Wij leveren raamroosters voor o.a. de volgende merken: Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault en Volkswagen.
Raamroosters bestellen
Raamroosters kopen kan snel, veilig en gemakkelijk online. U kunt kiezen voor gratis verzenden (betaling per Ideal of bankoverschrijving) of het afhalen bij 1 van onze afhaalpunten. Klik hier voor adressen en openingstijden.
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.