Producten uit dit artikel

Nieuws archief
Geplaatst op 11 March '14

Renault Captur accessoires

Trendy Auto brengt voor de Renault Captur een tweetal accessoires op de markt: een RVS verchroomde pushbar en een set RVS verchroomde sidebars met opstapjes. Kijk snel bij onze producten en profiteer tot 30 april van 10% extra Captur accessoires korting.
De Captur is de nieuwe sportieve crossover van Renault om de wereld mee te ontdekken. Hij wordt gezien als een mix van MPV en SUV en de vervanger van de Modus. Zuinige drie- en viercilinder benzine- en dieselmotoren zorgen er voor dat de Captur ook voor zakelijke rijders interessant is.

Pushbar / Bullbar

Voor de voorzijde van uw Renault Captur kunt u kiezen voor een Pushbar. Deze pushbar is RVS verchroomd. Hij geeft uw Captur een stoerder uiterlijk, maar naast een mooie look geeft hij ook een stukje bescherming voor uw auto. De Pushbar die wij u aanbieden is uiteraard EU goedgekeurd. Dus veilig voor u en het overige verkeer.
Ook kunt u er 2 verstralers bij bestellen om op de onderste buis te monteren.
Sidebars
Voor de zijkanten van uw Renault Captur bieden wij RVS Sidebars aan. De Sidebars zijn RVS en verchroomd. Ze zijn voorzien van 2 opstapjes aan beide zijden. Montage gaat gemakkelijk door de duidelijk bijgevoegde montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.
Voor een scherpe Renault Captur accessoires aanbieding kunt u ons altijd bellen of mailen!
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen per mail info@trendyauto.nl of telefonisch op 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen en autonieuws.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren