Nieuws archief
Geplaatst op 11 June '09

Stoere accessoires voor de Nissan Qashqai

Cobra is dé specialist als het om RVS-accessoires gaat. Voor de nieuwe Nissan Qashqai heeft Cobra diverse nieuwe producten ontworpen. Een "Crossover", een auto met de afmetingen van een Almera Tino en de VW Golf, maar het uiterlijk van een SUV en zijn grote broer de Nissan Murano.
De makers van de Qashqai gooien het over een andere boeg met hun auto, die wel trekjes van de Murano heeft. Met zijn stompe neus en krachtig ogende flanken krijgt de ‘compacte’ Nissan daarom ook een beetje van diens stoere uitstraling mee.

Europese regelgeving

Cobra levert voor de Qashqai EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan de Europese regels en brengen minimale schade toe aan fietsers en voetgangers.
RVS-accessoires
Voor monteert Cobra naar wens een pushbar of een RVS-buis als voorspoiler. De sidebars zijn leverbaar met voetstepjes of chromen styling zijset. Dit vergemakkelijkt de instapt, maar geeft vooral bescherming en een stoer voorkomen. Aan de achterkant zien we eveneens RVS-buizen. Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren