Geplaatst op 24 June '10

Stoere versie Nissan Cube

Je vindt hem spuuglelijk of helemaal te gek. Wat je ook van de Nissan Cube vindt, een alternatief op het bestaande wagenpark is het zeker.

Naar Europa

De Cube rijdt al sinds 1998 in Japan rond en is met meer dan één miljoen verkochte exemplaren een enorm succes gebleken. Inmiddels zijn ze in het land van de rijzende zon aanbelandt bij de derde generatie en logischerwijs heeft Nissan deze lichting ook op de boot naar Europa gezet.

Pushbar, Bullbar, Sidebar

Cobra biedt aan de achterkant van de Cube het nieuwe uitlaatsysteem aan. Het heeft twee eindpijpen van roestvrijstaal. Het uitlaatsysteem geeft de benzine- en de diesel-Cube een sportiever geluid. Een andere in het oog springende wijziging is de ‘City Guard’ bullbar, volgens Cobra N+ ideaal om schade bij het nemen van verkeersdrempels en stoepranden te voorkomen. En voetgangers hoeven niet een veilig heenkomen te zoeken als ze een Cobra N+ Cube in de verte ontwaren: de bullbar voldoet aan de Euro NCAP-eisen voor voetgangersveiligheid. Aan de zijkant zijn er nieuwe dorpels met een diameter van 60 millimeter.
Garantie
Cobra N+ gelooft heilig in z’n accessoires en biedt op alle producten een garantie van twee jaar. Het aantal kilometers maakt daarbij niet uit.
De Cube is “out of the box” zoals Nissan zelf beschrijft. Het slaat de spijker op z’n kop!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.