Producten uit dit artikel

Nieuws archief
Geplaatst op 04 December '13

Subaru XV accessoires

Wij hebben veel te bieden als het op accessoires aankomt. Ook voor de allernieuwste modellen hebben wij een assortiment waarmee uw auto hipper en completer wordt. Zo ook voor de Subaru XV, bij een stoere SUV als deze horen wel accessoires als een pushbar en een set sidebars.
De accessoires van Trendy Auto maakt de stadse SUV stoerder, de RVS verchroomde Push- en Sidebar set geeft een chiquere look aan een auto die van naturen al een mooi uiterlijk heeft. Omdat wij goeden afspraken maken met onze leverancier zijn onze producten altijd snel bij u in huis. De accessoires die wij u aanbieden zijn altijd EU-goedgekeurd. Dit zorgt voor een veilige verkeerssituatie voor u en het overige verkeer.

Heel veel ruimte

De bestuurder en de passagier voorin merken dat meteen al aan de grote ruimte voor de heupen, ellebogen en schouders. Dankzij de lange wielbasis treffen de inzittenden achterin bovendien extra beenruimte aan. De Subaru XV biedt ruimte aan vijf inzittenden en vijf handkoffers. Doordat de achterbank in een 60/40 verhouding neerklapbaar is, beschikt de Subaru XV over de veelzijdigheid om achterin een passagier samen met een fiets te vervoeren. Met een laadvolume van 1270 liter is er dus altijd voldoende ruimte om mens en materiaal te vervoeren. Met deze ruimte kan er dus optimaal geleefd worden.
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de accessoires die wij kunnen leveren voor de Subaru XV? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren