Nieuws archief
Geplaatst op 15 November '13

Toyota ProAce accessoires

Voor de ProAce bieden wij een compleet nieuw accessoires pakket. Van raamrooster tot pushbar en van bumperplaat tot sidebars. Deze kwalitatief sterke producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webwinkel. Onze pushbars zijn altijd EU goedgekeurd en bij alle accessoires wordt een duidelijke handleiding bijgevoegd.
Maak van uw bedrijfsauto een visitekaartje en kleed hem nu aan met een nieuwe Pushbar of Autogrille. Het oogt verzorgd en voorkomt bij schade veel onnodige kosten!

Hetzelfde maar toch even anders

De Toyota ProAce is de Japanse variant op zijn Franse en Italiaanse collega’s en is de opvolger van de succesvolle HiAce. Als u een voorliefde heeft voor Toyota en een betrouwbare bedrijfsauto zoekt is de ProAce een goede keuze. Er is een keuze mogelijk uit 3 verschillende dieselmotoren tevens is er ook keuze in de grote van de laadruimte. Er kan een maximum van 1200 kilogram worden meegenomen. Alles bij elkaar maakt het de ideale bedrijfsauto voor mensen met veel en groot materiaal.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl/proace.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Social Media
Word vriend van ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren