Nieuws archief
Geplaatst op 07 April '11

Toyota RAV4 Sidebars, Pushbars en Bullbars

De Toyota RAV4 geldt al jaren als een van de toppers in het segment van de middelgrote SUV’s. Inmiddels is de nieuwste editie van de Toyota RAV4 in Nederland gearriveerd. Om de RAV 4 zijn stoere imago nog beter te laten uitkomen heeft Cobra een aantal luxe en duurzame accessoires ontwikkeld.

Bullbars / Push bars

Aan de voorkant monteert Cobra naar wens een Pushbar/ Bullbar of een RVS-buis als voorspoiler. Dit maakt het uiterlijk een stuk stoerder. Als u de Bullbar te groot vindt kunt u ook voor een beschaafde en sierlijke Cityguard gaan.
Cityguard
Een Cityguard is een buis of wel anders genoemd een lijn die onder de voorbumper doorloopt. De buis loopt op dezelfde hoogte door als de Sidebar. In combinatie staan beide producten erg mooi op de auto. De Cityguard is uiteraard van verchroomd RVS.
Sidebars
Door de Sidebar wordt het instappen veel makkelijker gemaakt, ook geeft de Sidebar extra bescherming aan de zijkant van de auto. De Sidebar laat de auto ook verlaagt ogen terwijl dit niet het geval is! Dit komt omdat er een kale ruimte tussen de onderkant van de auto en de grond wordt weg genomen.
RVS-accessoires
Alle producten die Cobra levert zijn van hoogwaardige RVS kwaliteit. Deze kwaliteit RVS (roest vast staal) wordt onder andere toegepast op de Sidebar, Pushbar/ Bullbar, Cityguard. Op al deze producten zullen niet snel krassen, steenslag of dergelijke ontstaan. De montage is eenvoudig en alle producten zijn voorzien van duidelijke montagehandleidingen en alle benodigde montagematerialen.
Trendy Auto verkoopt alleen goedgekeurde push/bullbars. Ook worden alleen producten van Cobra geleverd met 2 jaar volledige garantie.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren