Geplaatst op 10 September '12

Trendy Auto, uw bedrijfswagen accessoire specialist

Trendy Auto heeft veel te bieden op het gebied van bedrijfswagen accessoires. Met een grote voorraad, snelle service en kundige medewerkers kunnen wij u op het gebied van bedrijfswagen accessoires vrijwel altijd helpen. Mocht u bepaalde accessoires zoeken en deze niet kunnen vinden in onze webshop, dan kunt u contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Wilt u uw bedrijfswagen beschermen, beveiligen of verfraaien, Trendy Auto heeft voor iedere wens een oplossing.

Bescherming en beveiliging:

Side bars
RVS geborstelde/matte side bars die volledig onder de bodem van uw bedrijfswagen doorlopen, ze zijn dus met elkaar verbonden. Bij impact van een aanrijding zult u daardoor minder schade hebben aan uw bedrijfswagen, waardoor het voor u en/of uw verzekering voordeliger is om de schade te herstellen. Ook geeft het uw bedrijfswagen een krachtige uitstraling.
Raamroosters
Trendy Auto heeft voor zowel klep- als deurenversie anti inbraakroosters in het assortiment. Wilt u inbraak in uw bedrijfsauto bemoeilijken en toch zicht houden naar buiten? Een inbraakrooster biedt uitkomst. Deze roosters zijn precies op maat gemaakt van de ruiten van uw bedrijfswagen, gemaakt van zwart staal en worden aan de binnenkant gemonteerd. Ze zijn leverbaar voor vrijwel alle merken en types bedrijfswagens, compleet met bevestigingsmaterialen. Zo behoort inbraak snel tot het verleden.
Bumperplaten
Onze aluminium bumperplaten zijn gemaakt om uw bumper te beschermen tegen krassen en butsen. Veel bumpers worden tegenwoordig meegespoten in de kleur van de lak. Door het in- en uitladen van goederen ontstaan er gemakkelijk krassen. Voorkom of bedek beschadigingen en breng een bumperbescherming aan.
Achterbar
Onze RVS achterbars beschermen uw bumper bij een impact van aanrijding of botsing. Helaas kan een achterbar van Trendy Auto niet in combinatie met een trekhaak gemonteerd worden.

Verfraaiende accessoires:

Pushbar
Deze RVS verchroomde A-bar zit op uw voorbumper en geeft uw bedrijfswagen een robuuste uitstraling. Trendy Auto verkoopt uitsluitend EU-goedgekeurde pushbars. Bij de nieuwste modellen auto’s wordt tegenwoordig ook een pushbar gemaakt met LED-verlichting. Ook deze zijn altijd EU-goedgekeurd. De pushbar zal uw bumper bij impact zeker beschermen, maar hij is voornamelijk ontwikkeld voor het verfraaien van uw auto.
Side bars met steps
Deze side bars met steps zijn RVS verchroomd en zitten gemonteerd aan de zijkant van uw bedrijfswagen. Aan beide zijden zitten 2 zwarte steps in de buis. De side bars zijn bij uitstek gemaakt voor een design uitstraling, daarnaast kunt u wel op de steps gaan staan zodat u hulp heeft bij het instappen of bij het vastmaken van lading bovenop uw bedrijfswagen.
Achterbar
Ook deze bar is RVS verchroomd en heeft een hoogglans uitstraling. Wanneer u deze achterbar besteld in combinatie met een pushbar en side bars geeft dit uw bedrijfswagen een mooie look, uw bedrijfswagen ziet er ‘af’ uit. Net als bij de andere bovenstaande accessoires zal door de achterbar minder schade zijn aan uw bumper bij een aanrijding.
Dakrailing
In ons assortiment vindt u 2 verschillende soorten dakrailing. U kunt kiezen uit aluminium of RVS verchroomde dakrailing. Beide hebben een getest draagvermogen van 60 kg, dus we kunnen hier wel spreken van dakrailing die zijn bedoeld voor de uitstraling van uw bedrijfswagen. Er is een mogelijkheid tot dwarsdragers zodat u goederen kunt vervoeren op uw dak, maar dit mag dus maar tot maximaal 60 kg.
Uitgebreid programma RVS gepolijste accessoires
Hierbij moet u denken aan instaplijsten, spiegelkappen, raamlijsten, bumperbeschermplaten, grilles, knipperlichtomranding en deurgrepen. Deze RVS accessoires zijn ter verfraaiing en zullen uw bedrijfswagen echt een unieke en verzorgde uitstraling geven.

Zonnekleppen en spoilers
Hiervan krijgt uw bedrijfswagen zeer zeker een stoerder uiterlijk. Met zonnenkleppen en/of spoilers geeft u meer ‘body’ aan uw bedrijfswagen wat ook weer voordelen geeft voor uw snelheid en wegligging!
Kwaliteit staat bij Trendy Auto hoog in het vaandel. De montage is eenvoudig, er wordt bij alle accessoires een duidelijke montagehandleiding geleverd en alle producten zijn voorzien van garantie. Ook kunt u wanneer gewenst gebruik maken van een (geselecteerde) dealer om de onderdelen aan uw auto te bevestigen.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.