Nieuws archief
Geplaatst op 22 May '14

Uitbreiding windschermen programma

Het cabrioseizoen is weer aangebroken en wij hebben ons assortiment windschermen voor cabrio’s uitgebreid met een flink aantal nieuwe modellen voor verschillende merken en modellen.
Als u ooit in een cabrio heeft gereden kent u het gevoel ongetwijfeld, u bent lekker aan het toeren, alleen ontspannen is het niet door de wind die door uw auto klappert. Een gesprek voeren met de bijrijder of naar de radio luisteren is door het lawaai ook niet mogelijk. Daarnaast kunt u nekpijn krijgen door de wind die er constant op staat. Een windscherm is hier de oplossing! Deze breekt de windcirculatie en voorkomt zo de turbulentie in de auto.

Assortiment

Tot nu toe hadden we voor de meeste voorkomende merken en modellen Cabrio’s een windscherm in ons assortiment. Het windschermen programma loopt goed door de hoge kwaliteit en makkelijke bevestiging met tevreden klanten tot resultaat!
We zijn dan ook blij met uitbreiding van het assortiment. Ook voor minder vaak voorkomende cabrio’s, veelal oltimers kunnen we nu windschermen leveren. We hebben nu ook o.a. windschermen voor de Alfa Romeo Fastback Spider, Triumph Spitfire, BMW Z1 en alle Jaguar, Mercedes en Porsche modellen. Maar ook voor de cabrio’s van nu: Audi A5, Ford Focus, Ford Street Ka, Mercedes SLK, Mitsubishi ColtCZC of Smart zijn er nu windschermen.
Windschermen van Weyer, perfect in elk detail
In Europa kunt u het cabrio seizoen verlengen door de installatie van een windscherm. De montage achter de voorstoelen beschermt de inzittenden tegen tocht en wind om het hoofd, schouders en nek. Dit beschermt ook uw haar en zorgt ook voor veel rijplezier op bijna elke temperatuur.
Duitse Kwaliteit
Onze windschermen zijn van Duitse kwaliteit, gemaakt van speciaal geweven materiaal zodat het sterk en degelijk maar ook licht is. De schermen zijn op maat gemaakt voor uw merk en model en worden in veel gevallen gemonteerd op de bestaande montagepunten. Wij garanderen dus een perfecte pasvorm voor alle modellen en montage is erg eenvoudig. Ook kan het dak gewoon open en dicht zonder het wind scherm te moeten demonteren. Het bevestigen of verwijderen van het windscherm neemt bij de meeste modellen slechts enkele seconden in beslag. In veel auto's kan de wind deflector ook in de kofferbak. U kunt daarvoor een beschermtas voor uw windscherm bij ons aanschaffen.

Het oplosmiddel dat wordt gebruikt in het mesh stof "Flame-Stop" is vlambestendig en is getest door TÜV Nord in overeenstemming met DIN 75200. Met een resultaat van "brandsnelheid 0", dat voldoet aan de hoogste eisen.

Het is een extreem duurzaam product, het windscherm geeft een goed zicht naar achteren. Het frame is gemaakt van een stevige stalen profiel, met een poedercoating en hoge kwaliteit kunstleer. De tweedelige modellen zijn klapbaar, de vergrendeling en vouwmechanismen komen overeen met de kwaliteitseisen van de automobielindustrie. Alle bewegende verbindingen zijn ontworpen om eventuele trillingen effectief te onderdrukken.
Alle voordelen en feiten op een rijtje
- Op maat gemaakt en dus een perfecte pasvorm voor uw voertuig
- Leveringsprogramma voor bijna alle Cabrio en Roadster modellen
- Verlengt uw Cabriolet seizoen - Maakt het mogelijk om Cabrio te rijden zonder vervelende tocht in de nek
- Fraai aangepast naar het ontwerp van uw auto, met een optimale functie
- Het sluiten en openen van de kap kan zonder problemen
- Eenvoudige installatie
- 2 jaar garantie
- Hoge productkwaliteit
- Made in Europe
- Goede prijs-kwaliteitsverhouding
- Onze producten zijn TÜV gekeurd, wij werken met hoge kwaliteitsnormen en specificaties
- Wij bieden technische ondersteuning en altijd een persoonlijk aanspreekpunt
- Trillingsvrij, dus geen geratel of geklapper zoals vaak bij andere windschermen
- Speciale stof voor beter zicht naar achteren
- Onze speciale "Flame Stop" stof is TÜV goedgekeurd, vlambestendig en “brandsnelheid 0”, wat overeenkomt met de standaard automotive normen
- Stabiel en stevig materiaal van
-30 graden Celsius tot +90 graden Celsius
- Lange levensduur, omdat het UV-lichtbestendig materiaal is
Biedt de volgende extra voordelen bij open rijden
- Verbeterde geluidskwaliteit van uw auto HiFi en handsfree bellen
- Vergemakkelijkt de communicatie in het voertuig
Meer informatie
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren