Geplaatst op 10 April '14

Veel voordeel op Vito accessoires

Binnenkort staat de nieuwe Mercedes Vito in de showroom. Daarom kunt u nu bij Trendyauto profiteren van leuke kortingen op alle accessoires van het huidige model Vito.
Het model Vito wat inmiddels alweer vanaf 2003 op de markt is krijgt een behoorlijke facelift. De V klasse is vanaf deze zomer te koop en de Vito is later dit jaar te bestellen.

Mercedes Vito

De Mercedes Vito is de goedlopende bestelauto van Mercedes-Benz. Dit model leent zich goed voor diverse accessoires. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan:

- Pushbar
- Sidebars
- Achterbar
- Bumperbeschermplaat
- Dakrailingen
- Grillelijsten
- Spiegelkappen
- Chroom accessoires (deurgrepen, lijst achterklep)
- Spoiler
- Zonneklep
Zowel functionele, beschermende accessoires als luxe Mercedes accessoires worden veel verkocht voor de Vito. De accessoires zijn uiteraard afhankelijk van die manier waar u de bus voor gebruikt.
Voordeel
Aangezien het huidige type Vito al vanaf 2003 op de markt is rijden er veel van rond en is er veel vraag naar Vito accessoires. Op al deze accessoires geven wij nu een aantrekkelijke korting. U kunt hier nu van profiteren!
Kijk bij de Mercedes Vito accessoires en bestel nu!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de accessoires die wij kunnen leveren voor de Mercedes Vito? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.