Geplaatst op 20 November '12

Verwacht: Mercedes Citan accessoires

Onlangs heeft Mercedes zijn nieuwste en kleinste bus gepresenteerd. De Citan is gemaakt door Mercedes in samenwerking met Renault. De basis van de Citan is namelijk een Kangoo, natuurlijk aangepast door Mercedes. Zo is bijvoorbeeld het onderstel stugger als de Kangoo en is het dashboard vernieuwd. Ook zijn alle uitvoeringen standaard uitgerust met ESP.
Trendy Auto snapt dat wanneer u een Citan heeft deze naar uw manier van gebruik aangepast moet worden met functionele of verfraaiende accessoires zoals bijvoorbeeld een Sidebar of Raamroosters. Daarom heeft Trendy Auto binnenkort de accessoires voor uw nieuwe Citan beschikbaar. De mooie en functionele deurgrepen of bijvoorbeeld raamroosters met daarop het logo van uw bedrijf maken uw auto mooier en beschermen uw originele handgrepen en uw ramen en lading in uw Citan.

De volgende accessoires biedt Trendy Auto uiterlijk halverwege december aan:

- Verschillende sidebars
- Dakrailing
- Raamroosters
- Bumperplaten
- Deurgrepen
We beginnen de verkoop van Citan accessoires met een interessante aanbieding dus houd onze site en social media in de gaten!
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Word vriend van ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.