Nieuws archief
Geplaatst op 17 April '12

Volkswagen Amarok: accessoires nu verkrijgbaar bij Trendy Auto

Volkswagen heeft er weer een nieuw type bij; de Volkswagen Amarok. Trendy Auto heeft voor deze robuuste auto ook een aantal accessoires in het assortiment opgenomen van leverancier Cobra. Graag willen wij met dit nieuwsitem en met deze auto volgende maand in de maandactie meer aandacht vestigen op dit nieuwe type en natuurlijk op onze accessoires voor de Volkswagen Amarok.
Met de Amarok presenteert Volkswagen Bedrijfswagens een volstrekt nieuwe pick-up voor de klasse tot 1 ton laadvermogen. In dit segment worden wereldwijd jaarlijks twee miljoen voertuigen verkocht. De Volkswagen Amarok is het vierde model in het bedrijfswagengamma van Volkswagen. De solide bouw gaat samen met zuinige TDI-motoren, hoge veiligheidsstandaards en opvallend veel comfort. De Amarok is leverbaar als Plus Cabine en in twee Dubbele cabine varianten.
De robuuste en doelmatige oplossing: De Amarok Easyline. Moeilijke opdrachten zijn voor hem een koud kunstje. De Amarok Easyline staat in elk opzicht voor hoge belasting en functionaliteit. Om maar te beginnen bij de breedste laadvloer van zijn klasse en het standaard elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP), dat zich automatisch instelt op de beladingstoestand, tot aan de comfortabele stoelen, uitgevoerd in de slijtvaste stof ‘Spacer’ antraciet.
Maandactie mei
Houd onze website en social media in de gaten, want volgende maand gaat dit prachtige nieuwe type van Volkswagen in de maandactie. Dit betekent hoge kortingen op de normale prijzen. Mis het niet!!!

Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren