Geplaatst op 02 May '11

Volkswagen T5 accessoires centraal in de maandactie Mei!

Elke maand hebben we alle accessoires van een bepaald type auto in de aanbieding. Deze maand zijn dat de Volkswagen T5 producten! Dit houdt in dat alle producten van de Volkswagen T5 deze maand fors in prijs zijn verlaagd en dat we 2 speciale actiepakketten hebben.
Na een succesvolle eerste maandactie, waarin we met onze Mercedes Vito accessoires van start zijn gegaan, bieden we nu alle accessoires van de T5 zeer goedkoop aan. Niet alleen de kleine producten zoals instaplijsten en deurgrepen, maar ook grote en duurdere producten zoals sidebars en pushbars. Het is dus zeker de moeite waard om in de actiemaand producten te bestellen aangezien de fikse kortingen!
Een hele maand lang, alle producten van de Volkswagen T5 uit onze webshop www.trendyauto.nl voor KNAL prijzen! Onze bullbars, sidebars en kleinere producten zoals deurgrepen, instaplijsten en spiegelkappen zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar wij doen er nog een schepje bovenop. Om nog meer voordeel aan te bieden en onze concurrenten achter ons te laten. Speciaal voor de actiemaand hebben we 2 actie pakketten samengesteld. Eén pakket voor de Transporter en één pakket voor de Multivan:
Multivan
Deurgrepen 3 delige set Instaplijsten
4 delige set Knipperlichtomranding
2 delig Achterbumperbeschermplaat aluminium traanplaat
Normale setprijs € 263,-. Nu voor € 175,-
Transporter
Deurgrepen 3 delige set Instaplijsten
4 delige set Knipperlichtomranding
2 delig Achterbumperbeschermplaat aluminium traanplaat
Normale setprijs € 253,-. Nu voor € 175,-
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.