Nieuws archief
Geplaatst op 29 September '15

Volkswagen T6: accessoires nu verkrijgbaar bij Trendy Auto

Volkswagen heeft er weer een nieuw type bij; de Volkswagen T6. Trendy Auto heeft voor deze nieuwe bedrijfswagen ook een aantal accessoires in het assortiment opgenomen van leverancier Cobra, ook zijn er mooie chromen accessoires verkrijgbaar voor de T6.
Wat opvalt is de nieuwe tweeliter Euro6 TDI, afgeleid van het exemplaar in de personenwagens, maar afgestemd op nóg intensiever gebruik. Fraai is hoe stil het blok is en als je 'm al hoort, lijkt het wel een benzinemotor. De 102 pk/250 Nm-versie had, met vijfhonderd kilo lading en twee personen aan boord, best moeite om de T6 op glooiende snelwegen op het Zweedse maximum van 110 km/h te houden. En dit is nog niet de zwakste versie, want die moet het met 84 pk/220 Nm doen. Gelukkig is er meer vermogen voorhanden; de variant met 150 pk/340 Nm voelde in vergelijk aan alsof-ie onbeladen was. Nog sterker kan ook: 204 pk/450 Nm is de top.
Met de Volkswagen T6 presenteert Volkswagen Bedrijfswagens een vernieuwde en verbeterde bedrijfswagen die qua uiterlijk veel lijkt op het model T5, maar toch net even anders is. De voor- en achterkant zijn wel degelijk verandert en hiervoor zijn dan ook de nieuwe accessoires gemaakt. De zijkanten zijn niet veranderd maar ook daar hebben we een nieuwe accessoire voor: treeplanken aluminium, deze zijn leverbaar in de uitvoeringen met en zonder LED verlichting. Deze treeplanken zijn een gave aanvulling op het accessoireprogramma.
Bestellen van deze mooie nieuwe accessoires
Bestel nu uw nieuwe accessoires voor de Volkswagen T6 via onze website! Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald! Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren