Nieuws archief
Geplaatst op 01 December '15

Winteractie!

In de maanden December, Januari en Februari kunt u profiteren van de winteractie bij Trendy Auto. U krijgt 15% korting op al onze bulbars/pushbars en side bars. Kom gauw kijken in onze webshop en geef uw auto nog meer uitstraling met een pushbar en een setje side bars.

Alle varianten

De winteractie geldt op alle varianten bulbars/pushbars en side bars, ook alle andere accessoires die u in deze categoriën terugvindt kunt u bestellen met 15% korting. De korting van 15% is al verwerkt in de prijzen op de website!

Bullbars, pushbars en cityguards

Pushbars (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4’s (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor de auto geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Het doel van deze ronde buizen constructies is om de auto aan de voorkant te beschermen. Van origine komen bullbars van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bulbars/pushbars voornamelijk ter verfraaiing van auto's plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Al onze Pushbars zijn EU goedgekeurd. U ontvangt een EU certificaat bij elke Pushbar. Bij alle Pushbars wordt ook een duidelijke montagehandleiding geleverd en uiteraard al het benodigde montagemateriaal.
Side bars, geborsteld functioneel en RVS verchroomd met steps
Er is een onderscheid te maken tussen functionele en design side bars. De functionele side bars zijn gemaakt van geborsteld RVS, terwijl de design side bars zijn gemaakt van verchroomd RVS.

Design sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de uitstraling. Deze sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van het voertuig te verfraaien. De eisen die aan deze sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze side bars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

De functionele sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Sidebars zijn metalen constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen. De dorpelbeschermers kunnen op elk auto type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten.
Cobra
Al onze bullbars/pushbars en side bars zijn van het merk Cobra. Cobra is een Duitse leverancier van hoogwaardige RVS auto accessoires. Het merk Cobra spreekt tot je verbeelding. Cobra volgt de actuele trends en ontwikkelingen van auto’s op de voet. Met een ruim assortiment aan accessoires en een visie gericht op de toekomst, houdt Cobra de leiderspositie m.b.t. chromen accessoires, degelijke, oersterke onderdelen. Kwaliteit en afwerking zijn hierin belangrijk voor Cobra accessoires.
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de accessoires die wij kunnen leveren? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren