Geplaatst op 29 October '13

Wintersport pakket!

Nu de herfst heftig is ingetreden in Nederland gaan we gestaag richting de winter en met de Kerstvakantie in het vooruitzicht wordt het natuurlijk tijd om de wintersport te plannen. Natuurlijk kun je met het vliegtuig naar de sneeuw, maar niets overtreft een mooie rit met de auto tussen de besneeuwde bergen. En uw veiligheid ? Het wintersport pakket biedt uitkomst!
In landen als België, Luxemburg, Oostenrijk, Italië en Frankrijk is het verplicht om een veiligheidsvest in de auto te hebben, zeker voor de bestuurder en in sommige gevallen ook voor alle bijrijders.
Ook sneeuwkettingen zijn in Zweden, Zwitserland, Noorwegen en delen van Italië verplicht om te gebruiken wanneer de weersomstandigheden dit vereisen. U wordt bij een ongeluk zelfs aansprakelijk gesteld als u auto niet winterproof is! Daarom hebben wij voor iedereen die deze winter naar de sneeuw gaat het wintersport pakket samengesteld.
Het wintersport pakket bestaat uit een set van 2 Autosocks in één van de maten 54, 58, 66, 68 of 605 met 2 gratis Veiligheidsvesten in fluorescerend geel of oranje *
Kijk in de bandenmaat tabel om uw maat te kiezen.
De prijs voor de set is € 29,- Klik hier om uw pakket te kiezen!
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Trendy auto kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de hierboven genoemde wetten en regels.
* Kleur is niet naar keuze
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren