Nieuws archief
Geplaatst op 05 July '13

Zomeractie: 10% Korting op alle raamroosters en bumper beschermplaten

In de maanden juli en augustus geven we 10% korting op alle raamroosters en bumper beschermplaten. Daarnaast geven we bij bestelling van raamroosters en een bumperplaat gratis een veiligheidshesje weg. Deze zijn verplicht in veel Europese landen, dus u gaat in ieder geval goed voorbereid op vakantie deze zomer!
Mocht u nog niet in het bezit zijn van een raamrooster of bumper beschermplaat voor uw bedrijfswagen dan kunt u ze tijdens deze zomeractie voordelig bij ons bestellen en monteren. Uiteraard kunnen wij ze ook voor u monteren.

Raamroosters

Raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is. Wij bieden raamrasters voor alle merken en types bedrijfswagens tegen scherpe prijzen.
Bumper beschermplaten
Onze beschermplaten voor op de achterbumper zijn er in verschillende soorten voor twee doeleinden. Namelijk het beschermen van de bumper tegen krassen en schuifplekken, zeer effectief voor een bus of bestelauto die veel gebruikt wordt. Daarnaast is een mooie chromen bumperplaat een toevoeging op het uiterlijk van uw auto. Wij hebben voor alle merken en types bumper beschermplaten in ons assortiment.
Gratis veiligheidshesje!
Wanneer u een bumper beschermplaat en een raamrooster besteld krijgt u daarbij een gratis veiligheidshesje. Hier hoeft u niks voor te doen, alleen de bumper beschermplaat of raamroosters bestellen. Het veiligheidshesje wordt automatisch bij uw zending meegestuurd.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren