Categorieën
Merken

Citroen Raamroosters

Met de Citroen Raamroosters van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en maak een keus. Bestel nu!

Lees meer...

Helaas geen producten gevonden met de door u aangegeven zoek opties.

Raamroosters, beschermroosters voor extra beveiliging van uw Citroën
Citroën raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden. Wij hebben Citroën raamrasters tegen scherpe prijzen, hier de informatie.

Handige Citroën beschermroosters
Wij verkopen de raamroosters voor o.a. de volgende Citroën types:
Berlingo
Jumper
Jumpy
Nemo

Inbraakvertragend
Het grote voordeel van Citroën raamrasters op de zijruiten en het achterraam is dat deze vertragend werken in geval van een poging tot inbraak in de auto. Daarnaast voorkomt het ruitschade mocht de vracht in de bedrijfswagen gaan schuiven of iets dergelijks.

Citroën beschermroosters monteren of laten plaatsen
Natuurlijk is het mogelijk de Citroën raamroosters zelf te plaatsen. Toch is het in veel gevallen handiger om ze te laten plaatsen. Zeker omdat de meeste anti-inbraak roosters gemaakt zijn van staal, kan het nog wel eens lastig zijn dit goed te monteren. Vraag onze dealers naar de prijzen en voorwaarden.

Citroën raamroosters kopen?
U wilt Citroën raamroosters voor de zijruiten en achterruit kopen? Dat kan bij Trendy Auto BV. Wij hebben deze anti-inbraak roosters met name voor bedrijfswagens. Hieronder staat ons volledige assortiment. Voor vragen of informatie over deze Citroën beschermroosters verwijzen wij bezoekers naar de contactpagina of naar de productpagina. Daar staan alle gegevens vermeld. Bellen of langsgaan bij een van onze dealers kan natuurlijk ook!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren