Raamroosters Volkswagen T5 met deuren

Dit product is beoordeeld met een 10
| 3 review(s)

Raamroosters Volkswagen T5 met deuren
  • Raamroosters Volkswagen T5 met deuren
  • Raamroosters Volkswagen T5 met deuren

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Raamroosters Volkswagen T5 met deuren

Raamroosters Volkswagen T5 vanaf bouwjaar 2003-2015 met achterdeuren. Zwart, 2-delig, met gebogen rand. Let op, past niet op een uitvoering met een achterklep. Bestel dan artikelnummer 0759036.

Ook bieden wij de optie om uw persoonlijk gekozen tekst of logo op uw raamroosters te drukken voor maar € 39,- extra. Dit is een goedkoop alternatief voor autobestickering en een leuke decoratie. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsauto of bus.

Raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden. Het grote voordeel van raamrasters op de zijruiten en het achterraam is dat deze vertragend werken in geval van een poging tot inbraak in de auto. Daarnaast voorkomt het ruitschade mocht de vracht in de bedrijfswagen gaan schuiven of iets dergelijks.
 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Raamroosters Volkswagen T5 met deuren al hebben gekocht

 
10-07-2013
stars
10/ 10
Geachte heer Igor, Wij vinden het spijtig te horen dat u zo over ons denkt, u heeft namelijk gebeld met een van onze medewerkers én onze technische dienst, beide gesprekken waren zeer netjes en gericht op het oplossen van uw klacht/probleem. Daarna heeft u zelf voorgesteld om naar ons montagepunt in Nieuwegein te gaan zodat daar iemand kan kijken naar de raamroosters. Hierover hebben wij helaas nog niets van u gehoord. Qua service hebben wij u dus wel mogelijkheden geboden. Onze raamroosters worden door experts op maat gemaakt en hier hoeft dus geen aanpassing op gedaan te worden. Ook verkopen wij van de raamroosters die u gehad heeft jaarlijks grote aantallen, maar deze klacht is nog nooit bij ons binnengekomen. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij u altijd proberen het probleem op te lossen en de beste oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Trendy Auto
05-07-2013
stars
10/ 10
Slechte kwaliteit van het product, moet aangepast worden. Service is verschrikkelijk.....
22-08-2012
stars
10/ 10
Top die raamroosters, goede bescherming tegen inbraken. De montage is ook goed te doen met de montagehandleiding.
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren