Categorieën
Merken

Volkswagen Raamroosters

Bij Trendyauto.nl vind u een uitgebreid assortiment Volkswagen Raamroosters van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €100 - €120
 •  €120 - €140
 •  €140 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2003-2010, 2010-2015
Raamroosters:  2  producten
 • Raamroosters Volkswagen T5 met deur..

  waardering 10 3
  128,10 Excl.
  155,00 Incl.
  0.00
  Raamroosters Volkswagen T5 vanaf bouwjaar 2003-2015 met achterdeuren. Zwart, 2-delig, met gebogen rand. Let op, past niet op een uitvoering met een achterklep. Bestel dan artikelnummer 0759036.
 • Raamrooster Volkswagen T5 met klep

  waardering 8 2
  128,10 Excl.
  155,00 Incl.
  0.00
  Raamrooster Volkswagen T5 vanaf bouwjaar 2003-2015 met achterklep. Zwart met gebogen randen.

1 2

Raamroosters, beschermroosters voor extra beveiliging van uw Volkswagen!
Volkswagen raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden. Wij hebben Volkswagen raamrasters tegen scherpe prijzen, hier de informatie.

Handige beschermroosters
Veel merken hebben deze beschermroosters als auto accessoire in het assortiment zitten. Wij verkopen de raamroosters voor o.a. de volgende automerken:
Amarok
Caddy
Caddy Maxi
Crafter
T5

Inbraakvertragend
Het grote voordeel van Volkswagen raamrasters op de zijruiten en het achterraam is dat deze vertragend werken in geval van een poging tot inbraak in de auto. Daarnaast voorkomt het ruitschade mocht de vracht in de bedrijfswagen gaan schuiven of iets dergelijks.

Volkswagen raamrasters monteren of laten plaatsen
Natuurlijk is het mogelijk de Volkswagen raamroosters zelf te plaatsen. Toch is het in veel gevallen handiger om ze te laten plaatsen. Zeker omdat de meeste anti-inbraak roosters gemaakt zijn van staal, kan het nog wel eens lastig zijn dit goed te monteren. Vraag onze dealers naar de prijzen en voorwaarden.

Volkswagen raamroosters kopen?
U wilt Volkswagen raamroosters voor de zijruiten en achterruit kopen? Dat kan bij Trendy Auto BV. Wij hebben deze anti-inbraak roosters met name voor bedrijfswagens. Hieronder staat ons volledige assortiment. Voor vragen of informatie over deze Volkswagen beschermroosters verwijzen wij bezoekers naar de contactpagina of naar de productpagina. Daar staan alle gegevens vermeld. Bellen of langsgaan bij een van onze dealers kan natuurlijk ook!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren