Categorieën
Merken

Ssang Yong Rear Bars

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Ssang Yong Rearbars. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel snel!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €100 - €120
  •  €120 - €140
  •  €140 - €160
  •  €160 - €180
  •  €180 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  1997-2006
  •  2005-2007
  •  2007-heden
Rear bars:  2  producten

1

Rear bars, achterbars en achterbeugels, bescherming of styling voor uw Ssang Yong
Achterbars of rear bars worden in de volksmond ook wel Ssang Yong achterbeugels of achterbumper beschermers genoemd. Achterbeugels zijn er in vele soorten en maten en verschillen per automerk. Zo zijn er – naast pure styling beugels ook functionele varianten en hoekbeugels die de zijkant van de auto beschermen. Toch zijn de Ssang Yong achterbars er hoofdzakelijk als styling element. Voor het echte stoere en fraaie effect hoort een achterbar gewoon op de auto, bedrijfswagen, SUV of 4x4 te zitten. Het ziet er vet uit!

Functie Ssang Yong achterbeugels

Van origine zijn de Ssang Yong achterbeugels er voor bedoeld om de achterbumper te beschermen. Deze stalen buizen constructie zit voor de achterbumper en zorgt ervoor dat deze minder snel beschadigt bij eventuele ongelukken. Toch wordt het functionele element tegenwoordig naar achter geschoven en heeft deze beugel vooral als doel om de auto te stylen of te tunen. Vandaar dat achterbars Ssang Yong in de regel van aluminium zijn. Dit is lichter en ziet er net zo fraai uit!

Achterbars Ssang Yong
Ons assortiment Ssang Yong achterbars, achterbeugels en achterbumper beschermers is zeer uitgebreid. Wij hebben deze Ssang Yong achterbars bijvoorbeeld voor de Korando, Kyron en Rexton. Voor ons gehele assortiment verwijzen we naar onderstaande producten!

Montage
Een Ssang Yong achter bar monteren is uitstekend te doen, mits men het juiste gereedschap bij de hand heeft. Toch niet helemaal zeker van de zaak? Dan adviseren wij om het monteren van Ssang Yong achterbeugels en/of hoekbeugels uit handen te geven. Trendy Auto werkt samen met diverse dealers in het hele land die de montage van allerlei auto accessoires verzorgen. Kijk op onze pagina ‘dealers’ voor vestigingen, openingstijden en prijzen!

Ssang Yong achterbars kopen? Veel achterbeugels en hoekbeugels voor scherpe prijzen
Onderstaand is ons gehele Ssang Yong assortiment zichtbaar. De achterbars, beugels en bumper bescherming sets Ssang Yong worden op prijs of op naam getoond (keuze bovenin). Een auto bar kopen kan dus snel en gemakkelijk online. Liever naar een winkel? Dat kan ook! Trendy Auto heeft vier vestigingen in Nederland en werkt met dealers waar onze producten eveneens verkrijgbaar zijn. Kijk bij dealers of bij contact voor een vestiging in de buurt!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.