Categorieën
Merken

Subaru RearBars

Met de Subaru Rearbars van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en maak een keus. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €300 - €340
  •  €340 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2008-heden
Rear bars:  1  producten

1

Rear bars, achterbars en achterbeugels, bescherming of styling voor uw Subaru?
Achterbars of rear bars worden in de volksmond ook wel Subaru achterbeugels of achterbumper beschermers genoemd. Achterbeugels zijn er in vele soorten en maten en verschillen per automerk. Zo zijn er – naast pure styling beugels ook functionele varianten en hoekbeugels die de zijkant van de auto beschermen. Toch zijn de Subaru achterbars er hoofdzakelijk als styling element. Voor het echte stoere en fraaie effect hoort een achterbar gewoon op de auto, bedrijfswagen, SUV of 4x4 te zitten. Het ziet er vet uit!

Functie Subaru achterbeugels

Van origine zijn de Subaru achterbeugels er voor bedoeld om de achterbumper te beschermen. Deze stalen buizen constructie zit voor de achterbumper en zorgt ervoor dat deze minder snel beschadigt bij eventuele ongelukken. Toch wordt het functionele element tegenwoordig naar achter geschoven en heeft deze beugel vooral als doel om de auto te stylen of te tunen. Vandaar dat achterbars Subaru in de regel van aluminium zijn. Dit is lichter en ziet er net zo fraai uit!

Achterbars Subaru achterbars
Ons assortiment Subaru achterbars, achterbeugels en achterbumper beschermers is zeer uitgebreid. Wij hebben deze Subaru achterbars bijvoorbeeld voor de Tribeca. Voor ons gehele assortiment verwijzen we naar onderstaande producten!

Montage
Een Subaru achter bar monteren is uitstekend te doen, mits men het juiste gereedschap bij de hand heeft. Toch niet helemaal zeker van de zaak? Dan adviseren wij om het monteren van Subaru achterbeugels en/of hoekbeugels uit handen te geven. Trendy Auto werkt samen met diverse dealers in het hele land die de montage van allerlei auto accessoires verzorgen. Kijk op onze pagina ‘dealers’ voor vestigingen, openingstijden en prijzen!

Subaru achterbars kopen? Veel achterbeugels en hoekbeugels voor scherpe prijzen
Onderstaand is ons gehele Subaru assortiment zichtbaar. De achterbars, beugels en bumper bescherming sets Subaru worden op prijs of op naam getoond (keuze bovenin). Een auto bar kopen kan dus snel en gemakkelijk online. Liever naar een winkel? Dat kan ook! Trendy Auto heeft vier vestigingen in Nederland en werkt met dealers waar onze producten eveneens verkrijgbaar zijn. Kijk bij dealers of bij contact voor een vestiging in de buurt!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.