Wat vinden anderen van Trendy Auto?


14-10-2014
stars
8/ 10

Beschermplaat Opel Vivaro

Aluminium beschermplaat voor de Vivaro de volgende dag in huis. mooi product, perfect passend.
19-03-2014
stars
8/ 10

dakrail trafic

keurig afgeleverd. De rails zien er prima uit.
Morgen direct monteren.
26-10-2013
stars
10/ 10

Zeer goede service

Met 1 woord PERFECT. Goeie site betrouwbaar klant vriendelijk. Altijd reactie terug en beschikbaar als er probleem is lossen ze gewoon op top site.
31-08-2013
stars
10/ 10

Sidebars

Snelle levering
Product past perfect,
Goede prijs en een mooie aanwinst
02-06-2013
stars
10/ 10

Snelle levering

TrendyAuto heeft mijn mijn bestelling binnen 24 uur keurig afgeleverd
31-05-2013
stars
8/ 10

De Pushbar geeft me Nissan Qashqai een robuustere look. Erg blij met deze aankoop.
31-05-2013
stars
10/ 10

De bestelde dakrails is makkelijk te monteren en staat er mooi. Groet Frank de Vries
31-05-2013
stars
8/ 10

Sidebars Volkswagen T5

Sidebars voor mijn T5 besteld. samen met een vriend gemonteerd en zeer tevreden. Chroom geeft een mooie uitstraling.
07-02-2013
stars
9/ 10

Gisteren mijn rvs chromen deurgrepen, raamlijsten en achetrkleplijst ontvangen. Super! Gelijk erop gezet en staat te gek. Mooie uitstraling op mijn zwarte Volkswagen T5. Levering volgende dag, top bedankt team Trendy!
21-09-2012
stars
10/ 10

goede prijs en een snelle levering. en een goede kwaliteit. echt toppie
20-09-2012
stars
10/ 10

bedankt voor de goede service, we zijn er erg blij mee. goede prijs en snelle levering. Fam Krul
20-09-2012
stars
10/ 10

Zojuist heb ik de bestelde sierstrips mogen ontvangen, Ik heb toch de behoefte u hiervoor hartelijk dank te zeggen, geweldig goed verpakt, snel verzonden, en het ziet er prima uit, kortom; Trendy Auto uit Vaassen was een zeer goede keus!!! M.v.g. L. W. Schrijer, Kampen, ordernr. PPo-3697.
20-09-2012
stars
9/ 10

bedankt voor levring van de sidebars voor onze vito. snelle levering waardoor we ze direct het weekend konden monteren. staat super.
06-08-2012
stars
10/ 10

Super leuke site voor auto-accessoires! Bedankt voor de tips voor de onderhoud van de accessoires. Service is ook fijn, een persoonlijke behandeling. Elke maand een maandactie, ik ben helemaal tevreden!
09-07-2012
stars
9/ 10

vorige week spatlappen en ee dak spoiler voor de ignis van mijn vrouw besteld. de spuulen vandaag binnen gehad.netjes verpakt. goede gebruiks aan wijzing er bij. top
snelle afhandeling
nette levering
fijn dat het contakt via de mail door de zelfde persoon word afgahandelt.
een tien is tegen mijn principes van daar een DIKKE 9
08-07-2012
stars
10/ 10

Ik heb raamlijsten en raamroosters voor de VW Caddy besteld, perfect.
Roosters passen goed en de lijsten voegen iets toe.

Ik zie nog geen raamlijsten voor de jetta mk6 (2011-?), ik hoop dat ze spoedig beschikbaar zijn, dan laat ik ze meteen komen.
Service is ook goed, niets te klagen.
16-03-2012
stars
10/ 10

heel hartelijk dank voor de snelle en zeergoede suvis top is dat ondanks mijn fout hebben jullie zeer goed opgelost dit verdient een zeerwarmedouch m v g alex nog maals dank
14-03-2012
stars
10/ 10

snel en een corete levering ben er zeer tevreden overen zeer goed koop ga zo door mvg alex
12-03-2012
stars
10/ 10

wij hebben onze onderdelen ontvangen volgens uw afspraak Super bedankt.
SERVICE 100%
16-08-2011
stars
8/ 10

Ik heb sidebars voor mijn Transporter vorige week ontvangen en samen met een vriend gemonteerd. De montage was even klussen voor ons, maar uiteindelijk gelukt. De handleiding hebben we goed bestudeerd. Resultaat mag er zeker zijn.
1 2

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.