Categorieën
Merken

Nissan Rollbars

Bij TrendyAuto.nl vind een uitgebreid assortiment Nissan Rollbars van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €300 - €380
  •  €380 - €460
  •  €460 - €540
  •  €540 - €620
  •  €620 - €700
  •  €700 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2005-2010
  •  2010-2016
  •  2016-heden
Roll Bars:  2  producten

1

Roll bars of rolbeugels geven de auto een echte race look!
Vanuit het auto racen of rally rijden is de roll bar (ook wel rolbeugel of rolkooi genoemd) verplicht en beschermt auto coureurs bij het rollen van de auto tijdens ongelukken. Roll bars verstevigen het chassis en zorgen voor de stijfheid in de wagen zodat de ruimte om de bestuurder gewaardborgd blijft. Tegenwoordig zien we veel imitatie rolbeugels en rolkooien die puur als auto styling of tuning accessoire dienen en zeg nou eerlijk: deze rollbars geven jouw auto inderdaad de ultieme rally of race look!


Imitatie rolbeugels

Originele roll bars zijn gemaakt van staal constructies en zijn daarom ook zwaar. Dit is niet ideaal voor het tuning van de auto en daarom zijn er imitatie rolbeugels ontwikkeld. Deze dienen puur ter verfraaiing van de auto en hebben een minder beschermende functie!


Automerken en roll bars
Bij Trendy Auto BV hebben we rolbeugels, sierkooien en roll bars voor o.a. bedrijfswagens, 4x4’s en pick-up trucks van verschillende automerken en modellen zoals de Mitshubishi L200, Nissan King Cab, Nissan Pick-up Double Cab, Nissan Navara D40, Mazda B2500, Ford Ranger en de Toyota Hilux.


Functie? Puur auto styling!

Zoals gezegd zorgt een echte race rolkooi voor versteviging van de carrosserie en geeft het de auto meer stabiliteit. De functie van een imitatie exemplaar is natuurlijk puur voor de looks. Qua bescherming zal het misschien iets uitmaken, maar in vergelijking met de officiële rolkooien is de werking nihil te noemen. Maar we weten allemaal dat het oog wat wil en dat effect bereik je zeker met deze auto accessoire. Combineer ‘m met een pushbar en sidebars voor de ultieme race look!


Montage

Deze namaak kooien zijn gemaakt van aluminium, wegen weinig en zijn gemakkelijk te installeren. De roll bars zijn kenmerkend voor een specifiek automerk en hebben voor deze auto dan ook de ideale pasvorm. In de regel zijn de rolkooien makkelijk in elkaar te klikken en te monteren. Bij vragen of montage van een rollcage adviseren wij contact op te nemen met een van onze filialen of dealers! Zij kunnen de rolkooi ook monteren voor u!


Roll bars kopen? Zie hier ons gehele assortiment Rollbars

Op zoek naar rollbars voor een Nissan, Ford of Mazda pick-up truck? Check dan even ons assortiment roll bars en andere auto accessoires. Wij bieden scherpe prijzen, mooie sets en grote voordelen bijhet monteren! Voor de complete auto styling zit je goed bij Trendy Auto!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.