VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis

Dit product is beoordeeld met een 9
| 1 review(s)

VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis
  • VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis
  • VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis
  • VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis
  • VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis

Side bars met steps (2 steps aan beide zijden) RVS 60 mm VW T5 Multivan / Transporter (lange wielbasis), vanaf bouwjaar 2003-heden. VW1073.

Montagetijd: +/- 60 min.

Koop meerdere producten en u krijgt korting!
Maak uw auto compleet en koop bijvoorbeeld ook een pushbar! Bel of mail ons voor een aanbiedingsprijs. Bij bestelling van meerdere producten tegelijkertijd kunnen wij u een aantrekkelijke prijs maken!

BEL VOOR INFO EN AANTREKKELIJKE KORTINGEN BIJ BESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN!

Verschillen in gebruik sidebars Volkswagen T5 
Er is een onderscheid te maken tussen functionele T5  sidebars en design side bars Volkswagen T5. De functionele Volkswagen sidebars zijn gemaakt van geborsteld RVS, terwijl de T5 design sidebars zijn gemaakt van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het verfraaien van auto’s en bedrijfswagens.

Design sidebars Volkswagen T5 
Design T5 sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de uitstraling. Deze sidebars T5 zijn echt bedoeld om het uiterlijk van het voertuig te verfraaien. De eisen die aan deze T5sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze T5 sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Sidebars Volkswagen T5, functionele stootbalken
De functionele T5 sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Sidebars voor Volkswagen zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen. De dorpelbeschermers kunnen op elk auto type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten.

Cobra sidebars
Het bekende merk Cobra maakt sidebars voor veel verschillende auto’s. Een Cobra sidebar wordt op maat van elk merk en type auto gemaakt, omdat elk model zijn eigen afmetingen en uitstraling heeft. De ontwerpers van Cobra houden hier rekening mee. De herkenbare Cobra stijl: degelijke en stevige sidebars, ontworpen om perfect te passen bij uw auto. Dat is kwaliteit!
 
 

Alternatieven voor VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis

 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de VW T5 Sidebar met 2 steps lange wielbasis al hebben gekocht

 
01-03-2013
stars
9/ 10
Deze sidebars staan super mooi op mijn T5. Monteren was redelijk makkelijk met de goede handleiding erbij. Levering was snel en de kwaliteit goed..
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren