Categorieën
Merken

Chevrolet sidebars

Bij Trendyauto.nl vind u een uitgebreid assortiment Chevrolet sidebars voor de Niva en de Captiva van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis.

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €500 - €580
  •  €580 - €660
  •  €660 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2011-heden
  •  2003-heden
  •  2006-2011
  •  2013-heden
Sidebars:  7  producten

1

Chevrolet sidebars, mooi en functioneel onder uw Captiva, Niva of Orlando!
Sidebars zijn mooie en tevens functionele car styling accessoires voor auto's, SUV's, bedrijfswagens of 4x4's (ook wel jeeps of terreinwagens genoemd). Op zoek naar sidebars? Trendy auto is dé specialist op het gebied van auto tuning en carstyling. Wij hebben een uitgebreid assortiment Chevrolet sidebars (in de volksmond ook wel stootbalken genoemd). Hier even een korte uitleg over sidebars en de mogelijkheden voor de  Captiva, Niva of Orlando!

Verschillen in gebruik sidebars Chevrolet

Er is een onderscheid te maken tussen Chevrolet functionele sidebars en design side bars. De functionele sidebars zijn gemaakt uit onbehandeld en eventueel geborsteld RVS, terwijl de design sidebars zijn gemaakt is van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het pimpen van auto’s en bedrijfswagens.

Chevrolet sidebars, functionele stootbalken
De functionele sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Chevrolet sidebars zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen.

Schokabsorberende Chevrolet sidebars
Soms zorgen sidebars juist voor extra schade, omdat de stugge bevestiging bij een aanrijding het chassis kan bekrassen of vervormen. Er zijn nu Chevrolet sidebars - of stootbalken - die je auto beschermen bij een aanrijding. De Chevrolet sidebars zijn vervaardigd van schokabsorberend buisprofielen en voorzien van energie-absorberende bevestigingssteunen.

Design sidebars Chevrolet

Design sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de mooi. Deze sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van uw Chevrolet te verfraaien. De eisen die aan deze sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Levensduur doet minder ter zake, functionaliteit ook niet. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze Chevrolet sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Hip en trendy deze Chevrolet sidebars of dorpelbeschermers
De dorpelbeschermers kunnen op elk Chevrolet type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten. Een van onze design sidebars is het ‘hippe zusje’ van de bullbars en meer een sierstrip. Deze verfraait – zoals gezegd - het uiterlijk van de wagen alleen, want … een sierstrip is hip!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.