Categorieën
Merken

Dacia Sidebars

Met de Dacia sidebars van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment Sidebars en maak een keus. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €500 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2009-2012
 •  2009-heden
 •  2010-2013
 •  2012-heden
 •  2014-heden
Sidebars:  3  producten
 • Sidebars Dacia Duster

  443,80 Excl.
  537,00 Incl.
  0.00
  Sidebars Dacia Duster vanaf bouwjaar 2010 tot heden. RVS verchroomd 60mm. DAC1037
 • Sidebars Dacia Logan Pick Up

  484,30 Excl.
  586,00 Incl.
  0.00
  Sidebars Dacia Logan Pick Up vanaf bouwjaar 2009 met step (1 steps aan beide zijden) 60 mm RVS verchroomd. DAC1007
 • Sidebars Dacia Sandero

  484,30 Excl.
  586,00 Incl.
  0.00
  Sidebars Dacia Sandero Stepway met steps (2 steps aan beide zijden) RVS 60 mm vanaf bouwjaar 2009.

1

Dacia sidebars, mooi en functioneel onder uw Logan of Duster
Sidebars zijn mooie en tevens functionele car styling accessoires voor auto's, SUV's, bedrijfswagens of 4x4's (ook wel jeeps of terreinwagens genoemd). Op zoek naar sidebars? Trendy auto is dé specialist op het gebied van auto tuning en carstyling. Wij hebben een uitgebreid assortiment Dacia sidebars (in de volksmond ook wel stootbalken genoemd). Hier even een korte uitleg over sidebars en de mogelijkheden voor de Logan, Duster of Sandero.

Verschillen in gebruik sidebars Dacia

Er is een onderscheid te maken tussen Dacia functionele sidebars en design side bars. De functionele sidebars zijn gemaakt uit onbehandeld en eventueel geborsteld RVS, terwijl de design sidebars zijn gemaakt is van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het pimpen van auto’s en bedrijfswagens.

Dacia sidebars, functionele stootbalken
De functionele sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Dacia sidebars zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen.

Schokabsorberende Dacia sidebars
Soms zorgen sidebars juist voor extra schade, omdat de stugge bevestiging bij een aanrijding het chassis kan bekrassen of vervormen. Er zijn nu Dacia sidebars - of stootbalken - die je auto beschermen bij een aanrijding. De Dacia sidebars zijn vervaardigd van schokabsorberend buisprofielen en voorzien van energie-absorberende bevestigingssteunen.

Design sidebars Dacia

Design sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de mooi. Deze sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van uw Dacia te verfraaien. De eisen die aan deze sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Levensduur doet minder ter zake, functionaliteit ook niet. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze Dacia sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Hip en trendy deze Dacia sidebars of dorpelbeschermers
De dorpelbeschermers kunnen op elk Dacia type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten. Een van onze design sidebars is het ‘hippe zusje’ van de bullbars en meer een sierstrip. Deze verfraait – zoals gezegd - het uiterlijk van de wagen alleen, want … een sierstrip is hip!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.