Categorieën
Merken

Hyundai Side Bars

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Hyundai Side Bars. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €300 - €380
  •  €380 - €460
  •  €460 - €540
  •  €540 - €620
  •  €620 - €700
  •  €700 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2004-2006
  •  2000-2004
  •  2006-2012
  •  2012-heden
Sidebars:  9  producten

1 2

Hyundai Sidebars, mooi en functioneel onder uw Tucson of Santa Fe!
Sidebars zijn mooie en tevens functionele car styling accessoires voor auto's, SUV's, bedrijfswagens of 4x4's (ook wel jeeps of terreinwagens genoemd). Op zoek naar sidebars voor uw Hyundai? Trendy auto is dé specialist op het gebied van auto tuning en carstyling. Wij hebben een uitgebreid assortiment Hyundai sidebars (in de volksmond ook wel stootbalken genoemd). Hier even een korte uitleg over sidebars en de mogelijkheden.

Verschillen in gebruik sidebars Hyundai
Er is een onderscheid te maken tussen functionele sidebars en design side bars voor Hyundai. De functionele sidebars zijn gemaakt uit onbehandeld en eventueel geborsteld RVS, terwijl de design sidebars zijn gemaakt is van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het pimpen van auto’s en bedrijfswagens.

Sidebars, functionele stootbalken
De functionele sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Sidebars Hyundai zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen.

Schokabsorberende Hyundai sidebars
Soms zorgen sidebars juist voor extra schade, omdat de stugge bevestiging bij een aanrijding het chassis kan bekrassen of vervormen. Er zijn nu sidebars Hyundai - of stootbalken - die je auto beschermen bij een aanrijding. De sidebars zijn vervaardigd van schokabsorberend buisprofielen en voorzien van energie-absorberende bevestigingssteunen.

Design sidebars
Hyundai design sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de mooi. Deze sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van het voertuig te verfraaien. De eisen die aan deze sidebars Hyundai worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Levensduur doet minder ter zake, functionaliteit ook niet. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze Hyundai sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Hip en trendy deze Hyundai sidebars of dorpelbeschermers
De dorpelbeschermers kunnen op elk Hyundai type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten. Een van onze design sidebars is het ‘hippe zusje’ van de bullbars en meer een sierstrip. Deze verfraait – zoals gezegd - het uiterlijk van de wagen alleen, want … een sierstrip is hip!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren