Sidebars Hyundai Terracan OPRUIMING

Dit product is beoordeeld met een 10
| 1 review(s)

Sidebars Hyundai Terracan OPRUIMING
  • Sidebars Hyundai Terracan OPRUIMING

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Sidebars Hyundai Terracan OPRUIMING

OPRUIMING Sidebars Hyundai Terracan met steps (2 steps aan beide zijden) 80 mm RVS, vanaf bouwjaar 2001.

WEGENS MAGAZIJNOPRUIMING NU TIJDELIJK EXTRA LAAG GEPRIJST!
ZOLANG DE VOORRAAD STREKT


HYU1205

Montagetijd: +/- 60 min.

Koop meerdere producten en u krijgt korting!
Maak uw auto compleet en koop bijvoorbeeld ook een pushbar! Bel of mail ons voor een aanbiedingsprijs. Bij bestelling van meerdere producten tegelijkertijd kunnen wij u een aantrekkelijke prijs maken!

BEL VOOR INFO EN AANTREKKELIJKE KORTINGEN BIJ BESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN!

Verschillen in gebruik Sidebars Hyundai Santa Fe
Er is een onderscheid te maken tussen functionele Sidebars en design Sidebars iX35. De functionele Hyundai Sidebars zijn gemaakt van geborsteld RVS, terwijl de Santa Fe design Sidebars zijn gemaakt van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het verfraaien van auto’s en bedrijfswagens.

Design Sidebars Hyundai Santa Fe
Design Santa Fe Sidebars - de naam zegt het al - zijn meer voor de uitstraling. Deze Sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van het voertuig te verfraaien. De eisen die aan deze Santa Fe Sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze Santa Fe Sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Sidebars Hyundai Santa Fe, functionele stootbalken
De functionele Santa Fe Sidebars zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Sidebars voor Santa Fe zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen. De dorpelbeschermers kunnen op elk auto type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten.

Cobra sidebars
Sidebars van het merk Cobra zijn een aanwinst voor uw auto. Het maakt de auto compleet, zeker in combinatie met een bullbar of een pushbar. Cobra sidebars geven een luxe uitstraling, maar Cobra sidebars zijn daarnaast ook stevig. U kunt er op gaan staan, en erop vertrouwen dat de Cobra sidebar uw auto beschermt.

Cobra is uitgegroeid van een ambachtelijk bedrijf naar een grote productiefabriek, dit betekent een continue ontwikkeling van productie met het doel om zoveel mogelijk de klant in zijn behoeften te voorzien.

 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Sidebars Hyundai Terracan OPRUIMING al hebben gekocht

 
24-11-2014
stars
10/ 10
Geweldige service en snel geleverd top.
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren