Categorieën
Merken

Volvo Side Bars

Bij TrendyAuto.nl vind u een uitgebreid assortiment Volvo Sidebars van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €600 - €680
 •  €680 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2003-2006
 •  2007-heden
 •  2008-heden
Sidebars:  2  producten
 • Sidebars Volvo XC90

  waardering 9 1
  566,12 Excl.
  685,00 Incl.
  0.00
  Sidebar Volvo XC90 met steps. 2 delige set met 2 steps aan beide zijden, 80 mm RVS, vanaf bouwjaar 2003-heden. VOL1003
 • Sidebars Volvo XC60

  621,49 Excl.
  752,00 Incl.
  0.00
  Sidebar Volvo XC60. 2 delige set met steps aan beide zijde, 80 mm RVS, vanaf bouwjaar 2008-heden.

1

Volvo Sidebars, mooi en functioneel onder uw XC90 en XC60!
Sidebars zijn mooie en tevens functionele car styling accessoires voor auto's, SUV's, bedrijfswagens of 4x4's (ook wel jeeps of terreinwagens genoemd). Op zoek naar sidebars? Trendy auto is dé specialist op het gebied van auto tuning en carstyling. Wij hebben een uitgebreid assortiment sidebars (in de volksmond ook wel stootbalken genoemd). Hier even een korte uitleg over sidebars en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld de XC60.

Verschillen in gebruik Volvo sidebars

Er is een onderscheid te maken tussen Volvo functionele sidebars en design side bars. De functionele Volvo sidebars zijn gemaakt uit onbehandeld en eventueel geborsteld RVS, terwijl de design sidebars zijn gemaakt is van verchroomd RVS. Deze wordt met name gebruikt voor het pimpen van auto’s en bedrijfswagens.

Volvo Sidebars, functionele stootbalken

De functionele sidebars Volvo zijn ontstaan uit de behoefte voor extra bescherming van een voertuig. Sidebars zijn metaal constructies die zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en hebben als doel auto's, 4x4's of bedrijfswagens te beschermen.

Schokabsorberende Volvo sidebars
Soms zorgen sidebars juist voor extra schade, omdat de stugge bevestiging bij een aanrijding het chassis kan bekrassen of vervormen. Er zijn nu Volvo sidebars - of stootbalken - die je auto beschermen bij een aanrijding. De sidebars zijn vervaardigd van schokabsorberend buisprofielen en voorzien van energie-absorberende bevestigingssteunen.

Design sidebars Volvo

Design sidebars – de naam zegt het al – zijn meer voor de mooi. Deze Volvo sidebars zijn echt bedoeld om het uiterlijk van het voertuig te verfraaien. De eisen die aan deze sidebars worden gesteld zijn dan ook compleet anders. Levensduur doet minder ter zake, functionaliteit ook niet. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat deze sidebars voor auto tuning vaak verchroomd zijn. Dat oogt toch net even anders!

Hip en trendy deze Volvo sidebars of dorpelbeschermers
De dorpelbeschermers kunnen op elk Volvo type aangepast worden. Bij een botsing vervormt het profiel en de steunen, waardoor de energie niet wordt doorgegeven aan de carrosserie en het chassis. Dit voorkomt een hoop kosten. Een van onze design sidebars is het ‘hippe zusje’ van de bullbars en meer een sierstrip. Deze verfraait – zoals gezegd - het uiterlijk van uw Volvo alleen, want … een sierstrip is hip!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.