Categorieën
Merken

Citroen Spiegelkappen

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Citroen Spiegelkappen van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis.

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €50 - €60
  •  €60 - €70
  •  €70 - €80
  •  €80 - €90
  •  €90 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2008-heden
  •  2003-2009
Spiegelkappen:  3  producten

1

Spiegelkappen, de oplossing voor jouw Citroën
Wil je een luxe uitstraling maar niet te veel geld uitgeven? Spiegelkappen zijn de oplossing! Citroën spiegelkappen zijn een mooie toevoeging voor jouw auto. Deze spiegel kappen worden veelal gebruikt als functionele bescherming, maar zeker ook als autostyling of tuning van Citroën bedrijf en privé auto’s.

Chique en sportieve Citroën spiegel kappen
Citroën spiegelkappen zijn een sportieve toevoeging voor je personenauto, SUV of bus. Via een simpele 'clip on' montage klik je de spiegelkap over de bestaande autospiegel heen. Het staat niet alleen sportief maar ook chique. Er worden steeds vaker chromen spiegelkappen op auto’s gezet. Wil je met de trend meegaan bestel ze dan snel!

Citroën kappen voor zijspiegels zijn energiebesparend
Door het monteren van de kap neem je vaak de bovenkant van de zijspiegel mee. Uit testen blijkt dat de kap windgeruis op hoge snelheden vermindert, soms heeft het zelfs een positieve invloed op je brandstofverbruik. Dit komt doordat sommige spiegelkappen minder weerstand leveren. Wij leveren spiegelkappen o.a. voor de Berlingo en de Nemo.

Spiegelkappen Citroën binnen vijf minuten gemonteerd!
Voor de montage van de Citroën spiegelkappen is niet veel nodig. Meestal is het een clip on systeem, dan is de klus in een handomdraai geklaard. Het kopen van spiegelkappen kan snel en gemakkelijk online (zie onderstaand ons assortiment) of kan in één van onze winkels. Wij verwijzen u naar de pagina dealers voor adressen, openingstijden en prijzen!
Het bevestigen van de Citroën spiegelkappen gaat als volgt:
1. Ontsmet de spiegelkap die op de auto zit met alcohol (of ander ontsmettingsmiddel). De kap moet goed schoon zijn anders hecht de lijm niet goed.
2. Smeer de achterkant van de huidige spiegelkap in met lijm (de kap waar de nieuwe spiegelkap overheen komt)/ of verwijder het bovenste laagje van de plakstrips die aan de binnenkant van de nieuwe spiegelkap zit.
3. Druk de nieuwe spiegelkap over de oude kap heen en laat hem 8 uur drogen. Zodra u lijm gebruikt moet het minimaal 10 graden zijn. Wanneer het onder de 10 graden is kan de lijm niet snel genoeg drogen.
4. Verwijder beschermingsfolie van de spiegelkap.

Spiegelkappen voor uw Citroën online bestellen? Koop kappen voor je zijspiegels bij TrendyAuto.nl
Zie hieronder ons ruime aanbod Citroën spiegelkappen. Spiegelkappen op het oog? Koop een spiegelkap gemakkelijk online. Eerst oriënteren? Kom dan langs in een van onze winkels. Wij helpen je graag verder!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.