Categorieën
Merken

Kia Uitlaat

Selecteer op prijs:
  •  €100 - €120
  •  €120 - €140
  •  €140 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2006-2009
Uitlaat:  2  producten

1 2

Uitlaat en uitlaat onderdelen, ultieme Kia styling elementen!
Een vette Kia uitlaat is niet alleen fraai, het is net als met mode, je maakt er een statement mee! Vroeger werden dubbele uitlaten bijvoorbeeld al snel als ordinair, asociaal of plat betiteld. Maar dat is er na de hele rage van auto’s tunen en stylen wel vanaf. Tegenwoordig zijn er fraaie Kia uitlaten, sportuitlaten, sierstukken, eindstukken, dempers en andere uitlaat onderdelen die ook echt bij een auto, 4x4 of SUV passen en die nog functioneel zijn ook!

Functie en typen uitlaten Kia
Naast de gewone uitlaten zijn er dus de dubbele pijpen en sportuitlaten. Maar voor we ingaan op de verschillen, eerst iets over de functie. Kia uitlaten hebben te maken met de verbranding van de auto en hoe sneller een auto de verbrande gassen kwijt kan des te beter het voor de auto is. Uitlaten Kia hebben een drietal functies. Ze dempen het geluid, verbeteren de prestatie van de motor en maken gevaarlijke stoffen onschadelijk. Zeker Kia sportuilaten en dubbele uitlaten hebben – naast een vette uitstraling – een functionele waarde en halen het optimale uit de auto!

Werking Kia sportuitlaten

Terwijl een gewone Kia uitlaat ervoor zorgt dat het geluid tot het minimale beperkt wordt, is het de bedoeling van sportuitlaten dat je deze echt hoort natuurlijk. De werking is dan ook iets anders, in die zin dat sportuitlaten de weerstand waarmee gassen naar buiten geperst worden iets verlagen zodat je de auto veel meer hoort. Het verlagen van de weerstand houdt ook in dat de motor minder tegendruk krijgt, waardoor het vermogen (aantal pk’s) van de auto toeneemt. En dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen!
Een sportuitlaat Kia kost niet heel veel meer dan een gewone uitlaat en biedt veel voordelen!

Uitlaat onderdelen Kia
Een hele nieuwe Kia uitlaat kopen is misschien nu niet ter sprake en in sommige gevallen ook helemaal niet nodig. Er zijn namelijk diverse onderdelen van Kia uitlaten zoals eindstukken, sierstukken en dempers die ook fraai, stoer en functioneel zijn!

Kia uitlaat kopen?
Ons hele assortiment Kia uitlaten en uitlaat onderdelen staat hieronder. Bij Trendy Auto hebben wij deze accessoires voor diverse Kia types, bijvoorbeeld voor de Sorento. Uitlaten voor een Kia kopen kan dus snel en gemakkelijk online, maar kan ook via een van onze vestigingen of dealers! Kijk op de contact pagina of dealer pagina voor informatie over openingstijden en adressen!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren