Categorieën
Merken

Nissan Zonnekleppen

Bij Trendyauto.nl vind u een uitgebreid assortiment Nissan Zonnekleppen van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €300 - €340
  •  €340 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2007-2013, 2001-2006
Zonnekleppen:  1  producten

1 2

Zonnekleppen, oftewel Aerovisors, voor Nissan bedrijfsauto’s
Zonnekleppen voor Nissan bedrijfsauto’s worden ook wel Aerovisors genoemd. Aerovisor is een minder bekende maar luxere naam voor een zonneklep. De letterlijke vertaling van Aerovisor is luchtvizier. Ook gebruiken garages en autobedrijven vaak het woord ‘voorspoiler’ omdat de zonneklep iets wegheeft van de “gewone” spoiler die men achterop auto’s monteert.

Materiaal Nissan zonnekleppen
De Nissan zonneklep wordt gemaakt van PUR, dit is een afkorting van Polyurethaan. Dit materiaal is hardschuim wat in een mal wordt gespoten. Na uitharding wordt de zonneklep netjes afgewerkt en in de primer gezet, waarna deze spuit klaar is. Zonder verdere bewerking kan de klep dan meteen in de door u gewenste kleur gespoten worden.

Waarom een Nissan zonneklep?
Waarom zou u een zonneklep op de voorruit van uw Nissan monteren? Heel simpel: om fel en hinderlijk zonlicht, vooral bij laagstaande zon, te voorkomen. De zonneklep monteert men bovenaan de voorruit en neemt ongeveer 15 cm van de voorruit in beslag. Dit betekent dat u minder last heeft van het felle licht bij zonneschijn. Ook wordt de aanblik van uw auto een stuk verfraaid. Het geeft meteen meer uitstraling en “body” aan uw Nissan.

Zonnekleppen voor diverse automerken
Bij Trendyauto.nl hebben wij zonnekleppen in het assortiment voor bijvoorbeeld de Nissan Primastar.

Montage Nissan aerovisors is makkelijk!
Wanneer u een Nissan zonneklep of aerovisor besteld wordt al het benodigde montagemateriaal erbij geleverd. Het enige wat u zelf thuis moet hebben is een 9 mm boor en wat zware gewichten om de zonneklep na montage op zijn plek te laten drogen. Na montage is het verstandig om +/- 8 uur niet met uw auto te rijden, zodat de lijm goed kan drogen. Ook wordt aanbevolen om 48 uur geen gebruik te maken van een wasstraat. Door u aan deze adviezen te houden heeft u het beste resultaat en zal u het langst plezier hebben van uw aangekochte zonneklep.

Zonneklep voor uw Nissan kopen?
Een zonneklep voor uw Nissan kopen kan snel en gemakkelijk online (zie onderstaand ons assortiment) of kom langs in één van onze winkels en neem de zonneklep inclusief montagemateriaal direct mee. Voor adressen, openingstijden en prijzen van onze dealers verwijzen wij naar de pagina ‘dealers’ boven in de navigatie.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren